Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » 3,5 év után nem érett egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

3,5 év után nem érett egy kapcsolat az eljegyzésre?

Figyelt kérdés
2011. dec. 22. 13:51
1 2 3 4
 31/39 anonim ***** válasza:
3 és fél év nem sok idő...várjatok még, ha nem szeretnétek az esküvőt mindketten. Nálad csak kicsivel vagyok idősebb, 8 éve vagyok a párommal. Eljegyzést csak most tervezgetjük (előbb befejeztem fősulit most meg otthont építünk- felújítunk. Először az életfeltételeket kell biztosítani (munka otthon...),egyébként nem a papír számít, hanem hogy milyen vele élni, hogy boldogok legyetek és hogy mindent meg tudjatok beszélni (a jelenlegi problémádat is). Vigyázzatok egymásra!!
2011. dec. 25. 13:19
 32/39 Attila038 válasza:
100%

Attól függ, ha 19 évesen vagytok együtt 3,5 éve...akkor még nem feltétlen kell házasodni :D

De ha feltételezzük, hogy 25+ vagytok, és már összeköltöztetek, akkor érett a házasságra a kapcsolat 3,5 év után vígan :)

2011. dec. 25. 17:17
 33/39 anonim ***** válasza:
Semmit nem írtál a kapcsolat körülményeiről.Együtt éltek már,mióta? Van munkátok és egyedül eltartjátok magatokat,külön háztartásban éltek a szülőktől? Ha eljegyezne akkor már a nyáron lenne pénzetek egy esküvőre?
2011. dec. 26. 20:12
 34/39 anonim válasza:

Szia!

Nekünk kb 1 év után volt meg az eljegyzés, rá 5 hónapra az esküvő, és utána 6 hónapra az első gyerek! :D

2011. dec. 27. 11:23
 35/39 A kérdező kommentje:
nem élünk együtt. én a szüleimmel lakom, ő pedig albérletben. mindkettőnknek van állásunk. csak hétvégeken találkozunk a távolság miatt. :(
2011. dec. 27. 16:15
 36/39 anonim ***** válasza:
Hogy tervezitek a jövőt,házasságtól függetlenül?Mikor akartok összeköltözni,ki fogja feladni a másikért a munkáját és a jelenlegi otthonát?Gondolom nem távkapcsolatban akarsz férjhez menni.
2011. dec. 27. 18:54
 37/39 A kérdező kommentje:
masszőrként elméletileg bárhol kapok állást, ez nem probléma. tavasszal akarnak házat épiteni otthon a szüleinél az udvarra, mert nem akar a városban lakni. ő is szeretne már családot, csak nem hajlandó tenni bármit is. az első lépésnek már eljött az ideje szerintem.
2011. dec. 28. 14:18
 38/39 Narez ***** válasza:
Érett szerintem, csak ne kapkodjátok el
2012. jan. 3. 00:02
 39/39 anonim ***** válasza:

Úgy érzem a leírtakból, hogy bár szóban egyeznek a terveitek, a gyakorlati megvalósítás igénye inkább a kérdezőben van meg. Ha egy ilyen témában a fiú válasza az, hogy "nincs hangulatom, korai stb" - az kifogás.

Egy nő egyébként se forszírozza a párjának, hogy eljegyzés, esküvő, gyerek - mert szerintem a pasik nagy része ettől hanyatt homlok elmenekül.

Kik azok akik "akarnak építeni" házat? Ki a többes szám? A fiú a szüleivel közösen épít egy házat a szülői ház mellé/mögé?

Működhet - én nem tartom jó ötletnek.

Persze nem kizáró ok, ha egy szülői segítséggel (szülők közvetlen közelében!)épült házban kezdődne a közös jövőtök.

A legjobb az lenne, ha ebbe a tervezgetésbe és építésbe Téged is bevonna. Úgy tervezi, hogy majd pl. együtt rendezitek be a házat? Vagy majd abban is az anyuka segít?

Mert az bizony szerintem a pár női tagja feladata. Az otthon melegét/hangulatát többnyire a nők adják. Van sok ilyesmire jól ráérző pasi is de semmiképp nem anyuka!!!!!

Az eljegyzés előtt pedig véleményem szerint minimum 1 évet tanácsos együtt élni. Nagyon igaz, hogy az ember lakva ismeri meg a másikat!

2012. szept. 1. 13:20
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!