Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
3,5 év után nem érett egy kapcsolat az eljegyzésre?
Attól függ, ha 19 évesen vagytok együtt 3,5 éve...akkor még nem feltétlen kell házasodni :D
De ha feltételezzük, hogy 25+ vagytok, és már összeköltöztetek, akkor érett a házasságra a kapcsolat 3,5 év után vígan :)
Szia!
Nekünk kb 1 év után volt meg az eljegyzés, rá 5 hónapra az esküvő, és utána 6 hónapra az első gyerek! :D
Úgy érzem a leírtakból, hogy bár szóban egyeznek a terveitek, a gyakorlati megvalósítás igénye inkább a kérdezőben van meg. Ha egy ilyen témában a fiú válasza az, hogy "nincs hangulatom, korai stb" - az kifogás.
Egy nő egyébként se forszírozza a párjának, hogy eljegyzés, esküvő, gyerek - mert szerintem a pasik nagy része ettől hanyatt homlok elmenekül.
Kik azok akik "akarnak építeni" házat? Ki a többes szám? A fiú a szüleivel közösen épít egy házat a szülői ház mellé/mögé?
Működhet - én nem tartom jó ötletnek.
Persze nem kizáró ok, ha egy szülői segítséggel (szülők közvetlen közelében!)épült házban kezdődne a közös jövőtök.
A legjobb az lenne, ha ebbe a tervezgetésbe és építésbe Téged is bevonna. Úgy tervezi, hogy majd pl. együtt rendezitek be a házat? Vagy majd abban is az anyuka segít?
Mert az bizony szerintem a pár női tagja feladata. Az otthon melegét/hangulatát többnyire a nők adják. Van sok ilyesmire jól ráérző pasi is de semmiképp nem anyuka!!!!!
Az eljegyzés előtt pedig véleményem szerint minimum 1 évet tanácsos együtt élni. Nagyon igaz, hogy az ember lakva ismeri meg a másikat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!