Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
3,5 év után nem érett egy kapcsolat az eljegyzésre?
26 éves, én 22
egy szünet a kapcsolatunkban segithezne, vagy mindent elrontana?
"egy szünet a kapcsolatunkban segithezne, vagy mindent elrontana?"
Jól sejtem, hogy épp azon mesterkedsz, hogy vegyen már el a pasid, ugye?
Szerntem ez egy kicsit gáz. Sosem értettem az ilyen lányokat. Ha a pasi nem áll eléd, hogy őszintén saját elhatározásból megkérje a kezed, akkor mit akarsz? Képes lennél nekilátni taktikázni, hogy kierőszakolj belőle egy eljegyzést? Na ezért van annyi válás ma Magyarországon...
Manapság a pasik kicsit később érnek persze tisztelet a kivételnek de már nem életcéljuk, hogy az oltár elé rohanjanak.
Végül is te ismered ha úgy érzed hogy nagyon szeret és törődik veled akkor ne sürgesd végül is te is csak 22 vagy annyira ráérsz még, nem maradtál le semmiről bőven van időd. Persze ezt az időt nem szabad elpazarolni szerintem gondolkodj el a kapcsolatotok mélységén, hogy tényleg megvan-e a kezdeti lángolás, odafigyelés vagy csak úgy egymás mellett éltek mostanában.
Egy nyugis pillanatban beszélgess el a pároddal hogyan képzeli el a kettőtök jövőjét egy kulturált beszélgetés még nem tűnik erőszakoskodásnak csak ne ronts ajtóstul a házba.
Mellesleg én is úgy gondolom, hogy ennyi idő után már eldönthető az, hogy akarod-e a másikat hosszútávon. De ebbe tényleg belejátszik, hogy mennyire érett, mennyi idős a másik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!