Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
3,5 év után nem érett egy kapcsolat az eljegyzésre?
" olyan nagy baj ez? "
Nem az a baj. Az, hogy rá akarod erőszakolni magad. Ha úgy érzed, hogy 22 évesen érett vagy családra és gyerekre és szükséged van rá, de a pasid nem akar elvenni MAGÁTÓL, akkor hagyd ott és keress olyat, aki igen.
De az eljegyzés kierőszakolása végett folytatott mesterkedések szerintem legfeljebb boldogtalan kapcsolatokhoz vezet. Egész életedben filózhatsz azon, hogy nem csak azért vett-e el, mert rátukmáltad magad. Nem erőszak a disznótór. Ha magától nem gyűrűz meg, és neked ez fontos, akkor bizony olyat kell keresni, aki igen.
Emberfüggő. Mi pl mikor 3,5 éve leszünk együtt (vagyis két év múlva) 19 és 23 évesek leszünk. Akármekkora lenne a szerelem, nem vállalnék be egy esküvőt. Én olyan 24-25 éves koromra "tervezem", ha együtt maradok a jelenlegi barátommal. Akkor már kb 8 éve lennénk együtt. És nem azért akarok akkor házasodni, mert nekem 8 évre van rá szükségem, hanem mert addig be akarom fejezni az egyetemet, összeszedni magunkat anyagilag, stb. Nem ugranék bele egy házasságba, csak mert jól mutat a gyűrű. Nekem ez annál többet jelent.
Lehet a párod is úgy vélekedik, hogy előbb legyen pénz, egzisztencia, lakás stb, és majd utána az esküvő. Ahogy már előttem is mondták: ne erőszakold magad rá! Mivel lenne jobb a kapcsolatotok egy eljegyzés után? Kétlem, hogy sokat változtatna.
Csak nem mérleg jegyű? :))
Egyébként ő is nem sokára szeretne gyereket? Szóval részletesen meg tudtátok beszélni?
Ha tényleg egy hullámhosszon vagytok, akkor nem értem mi a gond. Amennyiben szeretne feleségül venni, csak olyan a természete, hogy kicsit félénk, akkor javasold, hogy járjatok hivatalosan is jegyben. Ha idővel megbarátkozik a gondolattal, hogy ez komoly, akkor nincs probléma. Ha hónapok/évek múltán sem akar esküvőt, vagy gyereket, akkor kár erőlködni, halott ügy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!