Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Mennyire lehet sikeres egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire lehet sikeres egy ilyen kapcsolat? Feleségül akarom venni, de egy kicsit elgondolkodtam.

Figyelt kérdés

A barátnőm nagyon csinos vonzó nő.

Én viszont elég csúnya pasas vagyok.

A barátnőm körül sokszor legyeskednek a jóképű fickók, én attól félek, hogy egyszer elfog csábulni.

A barátnőm azt mondja, hogy a személyiségem miatt jött össze velem, de szerintem egyszer megfog fordulni a fejében, hogy egy jóképű pasival is összejöhetett volna, hiszen a lányok szeretnek minden téren büszkék lenni a párjukra és ebbe beletartozik a külső is.

2011. dec. 19. 21:57
1 2 3 4
 1/35 A kérdező kommentje:
A barátnői folyamatosan kérdezgeti tőle, hogy miért éri be velem.
2011. dec. 19. 21:58
 2/35 A kérdező kommentje:

*

kérdezgetik

2011. dec. 19. 21:58
 3/35 anonim ***** válasza:
97%
Szerinted ha ennyire szeretne felvágni a külsőddel, akkor mi a fészkes fenének van veled? :D
2011. dec. 19. 22:04
 4/35 anonim ***** válasza:
82%
Öregem, kockáztass. Ha csak egy évig is lesz a tied, utána otthagy, akkor is egy évig a tied volt. Hajrá, mindent bele!
2011. dec. 19. 22:05
 5/35 anonim ***** válasza:
98%
én nekem nemhogy első látásra de első beszélgetésre se tetszett a barátom. Aztán egyszercsak azon kaptam magam h ő a leghelyesebb. Jártam azelőtt olyannal, akiről tudtam, h nem helyes, de szerettem és tetszett. Ha szeret akkor mindegy h h nézel ki. Adj magadra, hozd ki magadból a legjobbat. El sem hiszed mennyit nyom a latba ha ápolt vagy, van stílusod és kisugárzásod. Ez a baj sok magyar pasival, h elhagyják magukat. Kérd meg a barátnődet h menjen el veled ruhát venni, ápold magad, öltözz jól, és élvezd a hobbijaidat, teljesedj ki. Akkor hidd el lehetsz te baromi vonzó annak ellenére, h az arcod nem olyan helyes. nem az minden
2011. dec. 19. 22:06
 6/35 A kérdező kommentje:

#3 Ez jó kérdés.

Sokszor én se tudom miért van még velem.

7/35 anonim ***** válasza:
97%

Két megjegyzés:1. veled van, téged szeret, erre koncentrál, elfogadta h "elég csúnya pasas" vagy, neki NEM PROBLÉMA.

2. Ellenben neked az és most is másokkal hasonlítgatod össze magad, pedig van egy nagyon csinos vonzó nő barátnőd, boldognak kellene lenned vele.

Bárki bármikor elcsábulhat, ez mindig benne lesz a pakliban DE! ha folyton ostorozod magad,és őt ezzel, felgyorsítod ennek bekövetkeztét.Épp te vagy az aki az önbizalomhiányával felhívod a figyelmét h vannak nálad nagyobb önbizalmú pasik.

A nők nem csábulnak el általában egy jól működő kapcsolatban csak azért mert vki más jobb képűbb mint te, neki elég h egyet megszerzett, megszeretett aki viszontszereti.

Ne törődj a külsőd azon részével amin nem változtathatsz, szeresd magad, szeresd őt és őrizd meg ezt a boldogságot, annyi mindenben büszke lehet egy nő a párjára, ilyen alapon a csinos vonzó ők csak jóképű pasikkal lennének, pedig nézz körül, ez nem így van. Kompenzálj mással!!! És ne kételkedj, megmérgezed az egészet.

8/35 anonim ***** válasza:
97%

Az anyám nagyon szép nő volt, az apám nagyon csúnya ember. És láss csodát - végül apám csalta meg az anyámat. Szóval ennyit erről.

Nőként csak annyit mondhatok neked, hogy engem pl. csak az érdekel, hogy a férjem Férfi legyen - ezt sokféleképpen körül lehet írni, de a lényeg az, hogy én Nőnek érezzem magam mellette. És ennek semmi köze sincs a külső tulajdonságokhoz.

Itt van pl. Jack Nicolson. Nem azért mondom, de nem egy nagy szépség, mégis még idősen is sármos. Vagy akár Belmondo - akinek a szépsége messze nem egyezett Delonéval, mégis oda meg vissza volta tőle a nők. Nem véletlen, hogy azt szokták mondani: a férfi legyen egy fokkal szebb az ördögtől... :)

Szóval fel a fejjel, és eszedbe se jusson ilyen nagy marhaság.

2011. dec. 19. 22:10
 9/35 anonim ***** válasza:
93%

egy értelmes nőnek nem a párja külseje az első.

én pl kifejezetten vonzódom a nem olyan tipikus jóképű pasikhoz, a hideg kiráz a piperkőc, bájgúnár stílusúaktól.

amik számomra sokkal lényegesebben egy férfiban: céltudatosság, szorgalom, intelligencia, figyelmesség, jó humor.

ha ezek stimmelnek, lehet akármilyen csúnyának tartott a pasi, ha engem valami megfog benne.

2011. dec. 19. 22:13
 10/35 anonim ***** válasza:
93%
A barátnőimnek én olyasmit mondanék, ha cikiznek, hogy ebben a fiúban van egy-két olyan dolog, ami eddig senkiben sem volt. Hadd gondolkodjanak és irigykedjenek, vajon mi lehet az. Én is azt mondom, hogy vedd feleségül. Ebből még egészen jó dolog is kijöhet. Legfejjebb a gyermekáldással várjátok meg a "próbaidőt"
2011. dec. 19. 22:14
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!