Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire lehet sikeres egy ilyen kapcsolat? Feleségül akarom venni, de egy kicsit elgondolkodtam.
A barátnőm nagyon csinos vonzó nő.
Én viszont elég csúnya pasas vagyok.
A barátnőm körül sokszor legyeskednek a jóképű fickók, én attól félek, hogy egyszer elfog csábulni.
A barátnőm azt mondja, hogy a személyiségem miatt jött össze velem, de szerintem egyszer megfog fordulni a fejében, hogy egy jóképű pasival is összejöhetett volna, hiszen a lányok szeretnek minden téren büszkék lenni a párjukra és ebbe beletartozik a külső is.
#19 Csak önbizalom hiányos vagyok , és még mindig nem tudom elhinni, hogy nekem ilyen szép, kedves, aranyos barátnőm van.
Sokáig azt hittem, hogy soha nem lesz barátnőm.
A férjemnél is látok szebb pasikat, de ez maximum annyit vált ki, hogy megnézem őket. Ahogy a szép kutyákat, szép épületeket is.
Udvarolni is szoktak, persze, jól esik, viszont nem érdekelnek.
A férjem összességében az a pasi, aki nekem kell. Egy-egy tulajdonságban túltehet valaki rajta, de az összesben EGYSZERRE biztos, hogy nem.
No meg nálam is vannak szebb nők, a férjem is megnézi őket, aztán megy tovább.
Szia!
Remélem nem a párom vagy, de pont olyan mintha őt olvasnám
Neki az volt a mániája, hogy ha bementünk valahova, hogy tuti minden ember fejében az fordul meg, hogy az a jó nő miért van vele... Szerintem egy a megoldás húzd ki magad és őrülj, hogy egy vonzó nő megy melletted. Attól, hogy nem vagy ép helyes lehet, hogy ő imádja az orrod vagy a szemed stb. Mivel mi nők képesek vagyunk ugyan úgy rajongani a tó kiskacsáért és a hercegért is ha szeretjük és ha a lelkünket megfogta. Nekem a párom bár lehet saját maga szerint csúnyácska a legédesebb pasas a világon és egy macsó sem tudna lecsapni a kezéről:)
óóó de aranyos vagy
én ugyanilyen vagyok csak lányba!! 20 éves koromig kb senki sem nézett rám és volt az egyetemen egy srác aki nagyon helyes volt. döglöttek utána a csajok és ő ezt ki is használta
aztán egyszer lett egy közös óránk, mellém ült elkezdtünk beszélgetni. én sem vagyok egy topmodell, sőt hát hogyismondjam. nagy orrom van, kicsit dagi vagyok stb
először láttam rajta hogy igazából nem vagyok az esete, de aztán egyre többször ült mellém, majd az évvégi bulin szerelmet vallot, hogy én vagyok a legkedvesebb csaj akivel valaha találkozott stb
együtt vagyunk azóta 4 éve és azóta megkapom mindig hogy tetszek neki stb :)
ha veled van akkor több mint valószínű hogy tetszel neki
nem hinném hogy megfog csalni, a barátnőit hagyd a bánatba, ostoba pics@k mind ha ilyeneket mondanak neki
26L
Az önbizalmaddal gondok vannak!
Gondolj bele. Te ismered a barátnődet, mi nem. Miért van veled? Mert szeret. Mióta van veled? Együtt éltek? Gondolom ha el akarod venni feleségül, remélhetőleg régebb óta vagytok együtt.
A lényeg, ha természetileg jól kijöttök egymással, akkor szerintem lehetnek körülötte akármilyen jó pasik, akkor sem fog elcsábulni!
Nekem sem nagyon tetszett így elsőre a férjem. Amikor először mutattam fényképet a kolléganőimnek róla, rögtön azzal kezdtem (mintegy magyarázkodás), tudom, nem a világ legszebb pasija, de annyira kedvelem. Most meg már irtó sármos pasinak gondolom, eszembe sem jutna mellőle elcsábulni, imádom és kívánom Őt. Ja és nem értem igazán, hogy mi nem tetszett benne elsőre a külsején. Úgyhogy a külsőség nem minden!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!