Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Mennyire lehet sikeres egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire lehet sikeres egy ilyen kapcsolat? Feleségül akarom venni, de egy kicsit elgondolkodtam.

Figyelt kérdés

A barátnőm nagyon csinos vonzó nő.

Én viszont elég csúnya pasas vagyok.

A barátnőm körül sokszor legyeskednek a jóképű fickók, én attól félek, hogy egyszer elfog csábulni.

A barátnőm azt mondja, hogy a személyiségem miatt jött össze velem, de szerintem egyszer megfog fordulni a fejében, hogy egy jóképű pasival is összejöhetett volna, hiszen a lányok szeretnek minden téren büszkék lenni a párjukra és ebbe beletartozik a külső is.

2011. dec. 19. 21:57
1 2 3 4
 11/35 A kérdező kommentje:

Még egy kérdés.

Lehet, hogy hülyének néztek majd, de így születhet szép gyerekünk?

Persze akkor is szeretném ha csúnya lenne, de örülnék ha a gyerekemnek nem lenne gondja a külsőjével.

2011. dec. 19. 22:16
 12/35 bánomisén ***** válasza:
96%

Ha te lennél a világ legjóképűbb pasija, akkor is el lehetne mellőled csábulni.

Ha a személyiséged fogta meg, akkor nehezebben csábul el a puszta külsőre. Miért lenne számára vonzó egy "üres fej, kocka has"? Ő egy igényes nő, vedd el.

2011. dec. 19. 22:18
 13/35 anonim ***** válasza:
mindenesetre nagyobb valószínűséggel, mint ha a párod csúnya lenne. Ezt senki nem fogja tudni neked megmondani előre, reménykedj h igen, az asszonyra hajaz majd. De ha nem, akkor ott fogsz előtte állni élő példaként h lámlám, apám is milyen jó csajt fogott magának. Kattan le a nemszépségedről!!!!
2011. dec. 19. 22:18
 14/35 anonim ***** válasza:
90%
Én vagyok az, aki azt írta: az anyja szép, az apja meg csúnya. A helyzet az, hogy én elég helyes lány lettem. :)
2011. dec. 19. 22:19
 15/35 A kérdező kommentje:

Köszönöm mindenkinek a válaszát.

És a további válaszokat is előre köszönöm.

2011. dec. 19. 22:21
 16/35 anonim ***** válasza:

1.) A jó szex! Azért az sokáig mindent visz! Egy folyamatosan kielégült, és kisimult nőnek legfeljebb csak imponál a pasik legyeskedése, de se igénye, se vágya nem lesz arra, hogy meg is tegye a lépést másfelé!

2.) Biztonság! Egy okos, megbízható, biztonságot adó férfi pedig még, ha akarja, sem tudja levakarni magáról a legszebb nőt se! (Ez csak vicc volt...már a levakarás)

Szóval ha szereted irány az oltár, és légy büszke rá, hogy tiéd a világ legszebb nője! :-)

2011. dec. 19. 22:30
 17/35 anonim ***** válasza:
97%

Kedves Kérdező!

Van egy olyan mondás, hogy a világ legszebb nőjét (leghelyesebb pasiját) is unja valaki. Én még olyat nem hallottam, hogy valaki azzal indokolta volna a megcsalást, hogy "hát nem helyes a pasim".

Közhely, de a külsőség múlandó, de a belső értékek egy életre megtarthatóak, és egy nőnek ez a fontos.

2011. dec. 19. 22:31
 18/35 anonim ***** válasza:
96%
Nehogy az állandó kételkedésed tegye tönkre a kapcsolatot! Örülj a mának! És az még szép!
2011. dec. 19. 22:37
 19/35 anonim ***** válasza:
90%
Jó véleménnyel lehetsz a barátnőd személyiségéről és gondolkodásmódjáról. Téged választott, gondolom, nem melletted szépült meg és te sem mellette csúnyultál meg (bár az sem változtatna sokat a dolgokon), ez csak jelent valamit.
2011. dec. 19. 22:44
 20/35 anonim ***** válasza:
95%

Ha csak képről mutatnák egy pár régi szerelmemet, nem tudnám elképzelni, hogy beléjük szeretek. De az arc semmi, annyi minden más számít, a stílus, a beszéd, az illata, stb, stb.

A ti kapcsolatotokat inkább az teheti tönkre, hogy te ennyire nem hiszel önmagadban.

Ha így folytatod, ő se fog hinni benned, és még igaza is lesz. :( Szóval fejezd ezt a viselkedést be, ne légy ilyen felszínes, vannak fontosabb dolgok is, mint a külső.

2011. dec. 19. 22:47
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!