Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire lehet sikeres egy ilyen kapcsolat? Feleségül akarom venni, de egy kicsit elgondolkodtam.
A barátnőm nagyon csinos vonzó nő.
Én viszont elég csúnya pasas vagyok.
A barátnőm körül sokszor legyeskednek a jóképű fickók, én attól félek, hogy egyszer elfog csábulni.
A barátnőm azt mondja, hogy a személyiségem miatt jött össze velem, de szerintem egyszer megfog fordulni a fejében, hogy egy jóképű pasival is összejöhetett volna, hiszen a lányok szeretnek minden téren büszkék lenni a párjukra és ebbe beletartozik a külső is.
Túl jó nő a csajom c. filmet én is ajánlom. A csajod barátnőinak a kanjait azért én szemrevételezném a helyedben, mert pont az ilyen csajok szoktak összejönni a legnagyobb se.ggfejekkel.
Amúgy meg: legyél már férfi B+! Úgy rinyálsz itt, mint egy kiscsaj. És ha jobban néz ki nálad? Szerinted csak a külső számít? EMBER!
Nincs abban semmi, hogy a baratnod csinos. Tudod a férjem sem valami jóképû, de nekem mégis tetszett, mert feleségül mentem hozza.
Viszont egy idõ utan komplexusa lett mellettem, és csak arra törekedett, hogy lehùzzon, mert nem vagyok mellette egy randa nõ.
Egyébként hidd el, nincs annál fárasztóbb, mint folyton azt hallgatni, meg folyton azt érezni, hogy a párod így gondolkodik.
Lehet, hogy nem vagy kifejezetten helyes. És?? Veled van, szeret téged! Elképzelhető, hogy egyszer vége lesz..nem tudhatjuk előre. De ha ez bekövetkezne, akkor sem amiatt lesz, mert meglátott egy nálad helyesebb pasit.
Az exem is ezt csinálta sokáig..hálisten leszokott róla, mert fárasztó folyton bizonygatni, hogy szeretem és nem hagyom el másért.. Mindezt csak azért, mert nem képes felfogni, hogy van egy ilyen csodás nője.. Most ez így egoistán hangzik, de ezt az ő szemszögéből mondom.. Vagy ebben az esetben a tiedből.
Szóval fogadd el, hogy veled van egy ilyen csodás nő és ne másokkal foglalkozz. A barátnőivel pedig különösen ne.
És nem utolsó sorban, higgy magadban!!
egyik előző válaszoló
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!