Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
3,5 év után nem érett egy kapcsolat az eljegyzésre?
Szerintem egy kapcsolat akkor teljesedik ki amikor mindketten ugy erzik, johet akarki, ok nem tagitanak melloled, orokke melletted lesz...es nem keresi meg mindig hogy vajon te vagy az igazi vagy mas...egyszoval ha biztosak vagytok egymasban.
Az, hogy mikor kerik meg a kezed, leginkabb a ferfitol fugg, hogy szeretne-e csaladot vagy meg nem all keszen ra...
drukkolok nektek...sok boldogsagot..:)
Hat nem fiatal, csak a mai felfogas szerint fiatal.Nekem a barati koroben van olyan, hogy 23 eves es elszeretne venni a baratnojet felesegul.
Esetleg az lehet a baj, hogy nincs felkeszulve, fel...
Vagy meg ami felmerulhet, nem biztos magaban...de ezt ti tudjatok...mindenesetre szoritok...;:)
:(...hat talan azert mert ugye nem ismerjuk egymast...nem tudhatjuk, ki ki az...de azert hasznos valaszokat kapunk szerintem...
Amugy nem lehet az a baj, hogy valaki eltalalja azt amit o erez...es o nem meri bevallani maganak?...
Szerintem 3,5 év után igazán érett egy kapcsolat és aktuális is lenne már az eljegyzés.
Főleg Ti esetetekben a férfi már nem gyerek! Felhozhatod neki nyugodtan a témát, hogy, hogyan gondolja, tervezi a jövőtöket ekkor majd tudsz következtetni, hogy milyen jövőt szán nektek.
Gondolom azt tudja, hogy te szeretnél eljegyzést, házasságot stb....?
Vőlegényem sem halogatta a dolgokat, 1,5 év után kérte meg a kezem, ő 27 éves, én 21.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!