Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » 3,5 év után nem érett egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

3,5 év után nem érett egy kapcsolat az eljegyzésre?

Figyelt kérdés
2011. dec. 22. 13:51
1 2 3 4
 21/39 anonim ***** válasza:
54%
Mivel gyerekvállaláshoz nem kell összeházasodva lennetek, ezért ezt a kérdést nem muszáj feszegetni, ha nem akarja az eljegyzést. De azt kerek perec mondd meg neki, hogy te 1-2 éven belül gyereket akarsz, és ha ő ezzel nem így van, akkor ne hitegessen téged, hanem mondja meg most. Ne vegyen el tőled még 2 évet azért mert ő fél megmondani az igazat. Ennyi idő alatt találhatsz olyan férfit, aki addigra már vállalna veled gyereket.
2011. dec. 22. 17:38
 22/39 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem egy kapcsolat akkor teljesedik ki amikor mindketten ugy erzik, johet akarki, ok nem tagitanak melloled, orokke melletted lesz...es nem keresi meg mindig hogy vajon te vagy az igazi vagy mas...egyszoval ha biztosak vagytok egymasban.

Az, hogy mikor kerik meg a kezed, leginkabb a ferfitol fugg, hogy szeretne-e csaladot vagy meg nem all keszen ra...

drukkolok nektek...sok boldogsagot..:)

2011. dec. 22. 18:50
 23/39 A kérdező kommentje:
koszi szépen :)
2011. dec. 22. 19:01
 24/39 anonim ***** válasza:
95%
22 évesen ez a legfőbb gondod, hogy nem akar elvenni? Ő is csak 26, még nagyon fiatal...
2011. dec. 23. 08:51
 25/39 anonim ***** válasza:

Hat nem fiatal, csak a mai felfogas szerint fiatal.Nekem a barati koroben van olyan, hogy 23 eves es elszeretne venni a baratnojet felesegul.

Esetleg az lehet a baj, hogy nincs felkeszulve, fel...

Vagy meg ami felmerulhet, nem biztos magaban...de ezt ti tudjatok...mindenesetre szoritok...;:)

2011. dec. 23. 11:22
 26/39 A kérdező kommentje:
megmondtam neki hogy irtam ide. nem díjazta :(
2011. dec. 23. 11:25
 27/39 anonim ***** válasza:

:(...hat talan azert mert ugye nem ismerjuk egymast...nem tudhatjuk, ki ki az...de azert hasznos valaszokat kapunk szerintem...

Amugy nem lehet az a baj, hogy valaki eltalalja azt amit o erez...es o nem meri bevallani maganak?...

2011. dec. 23. 11:31
 28/39 anonim ***** válasza:

Szerintem 3,5 év után igazán érett egy kapcsolat és aktuális is lenne már az eljegyzés.

Főleg Ti esetetekben a férfi már nem gyerek! Felhozhatod neki nyugodtan a témát, hogy, hogyan gondolja, tervezi a jövőtöket ekkor majd tudsz következtetni, hogy milyen jövőt szán nektek.

Gondolom azt tudja, hogy te szeretnél eljegyzést, házasságot stb....?

Vőlegényem sem halogatta a dolgokat, 1,5 év után kérte meg a kezem, ő 27 éves, én 21.

2011. dec. 23. 17:05
 29/39 anonim ***** válasza:
már túl érett 1 eljegyzésre. persze attól is füg hány évesek a felek.
2011. dec. 25. 08:25
 30/39 anonim válasza:
46%
Egyébként ha mindenben teljesen egyetértetek, csak magától a pillanattól tart, hogy megkérje a kezed, de szívesen élne veled eljegyzésben. Akkor légy "modern" kérd meg teaz ő kezét :)
2011. dec. 25. 10:37
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!