Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Igent mondtam, de még nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Igent mondtam, de még nem késő. Mit egyek?

Figyelt kérdés
Egy iskolai szerelmem eljegyzett akiről köztudott, hogy nagy szélhámos. Nagyon szeretem és ő is komolyan vesz már, de mi lesz ha később előjönnek a régi dolgai? Vagy ha valaki megkomolyodott, akkor nem lesz újra olyan mint fiatalabb korában ?
2011. nov. 25. 14:55
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

10-esnél a pont!

Minden hasznos, amit leírt! :-)

2011. nov. 25. 17:09
 12/13 anonim ***** válasza:
Ha felvetődik benned a kérdés, hogy mi lesz ha újra előveszi a régi énjét, akkor az már gond, hiába mondod, hogy bízol benne stb.... mert ezek szerint mégsem ha megfordult a fejedben a gondolat.
2011. nov. 27. 19:36
 13/13 anonim ***** válasza:
51%
Mióta éltek együtt? Miért mondtál igent,amikor feleségül kért? Úgy képzelem,ha valaki képes kimondani a másiknak,hogy igen,a feleséged leszek,akkor azt úgy is gondolja,hogy képes lenne vele élni örökre.Az esküvő szervezés időszaka nem a vőlegény megfigyelésére van,ha esetleg csúnya dolgot tesz,akkor vissza lehessen táncolni.Addigra a felek már biztosak benne,hogy házasságot akarnak kötni,csak még meg kell szervezni a napot.Ha kétség van afelől,hogy egyáltalán ő az alkalmas "alany" férjnek,akkor ott gond van és nem a ruha kiválasztása a legfontosabb,hanem az érzelmek tisztázása.
2011. nov. 29. 14:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!