Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Igent mondtam, de még nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Igent mondtam, de még nem késő. Mit egyek?

Figyelt kérdés
Egy iskolai szerelmem eljegyzett akiről köztudott, hogy nagy szélhámos. Nagyon szeretem és ő is komolyan vesz már, de mi lesz ha később előjönnek a régi dolgai? Vagy ha valaki megkomolyodott, akkor nem lesz újra olyan mint fiatalabb korában ?
2011. nov. 25. 14:55
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Szerintem itt az a kérdés, mennyire bízol meg benne. Te ismered őt, így látatlanban nehéz válaszolni. :) Ez a személyiségétől függ.
2011. nov. 25. 15:01
 2/13 A kérdező kommentje:
Most már megbízom benne, de régen csak hazugságai és átverései voltak. Most úgy néz ki ( mindenét lenyomoztam) jó ideje tiszta. Az esküvő 1 év múlva lenne...addig nem lehet folyamatosan színészkedni, ugye ?
2011. nov. 25. 15:03
 3/13 anonim ***** válasza:
100%

Bizony nehéz kérdés. Láthatóan nem vagy valami nagy bizalommal felé.

Én úgy vagyok vele, hogy kutyából nem lesz szalonna. De persze ez azért nem örök igazság. Hogy kinek mit jelent megkomolyodni, az nem egyszerű dolog. Azért vannak jó példák is.

Szerintem beszélgess vele nagyon sokat, figyeld őt, próbáld megtudni, hogy gondolkodik az életről, családról, rólad stb. S próbáld hideg fejjel átgondolni, hogy mit vársz te is tőle. S mondd el neki! Csak így van esélyed nem csalódni.

2011. nov. 25. 15:04
 4/13 anonim ***** válasza:
100%

Azt hittem, hétvégén lesz az esküvőd. :)

Ha komolyan vesz, mit parázol? Hagyj időt magadnak, várj a házassággal pár évet, nem hajt a tatár, a jelenben meg legyél boldog. Mert ha már most sem van az, akkor inkább most lépj le.

2011. nov. 25. 15:05
 5/13 anonim ***** válasza:
Az eljegyzés még nem "kötelez", csak a szándék kinyílvánítása. Húzd az időt az esküvővel, ne siessétek el, és az idő majd választ ad kérdéseidre. (Persze ez csak akkor járható út, amennyiben szereted.) Ha arra jöttél rá, hogy nem fűz hozzá szerelem, akkor az a tisztességes, hogy megmondod neki.
 6/13 anonim ***** válasza:

Ez két oldalu dolog. Vagy megváltozott vagy nem. Nem tudja senki, hogy mi lesz a jovoben. Zsákbamacska az egész. Vagy bízol benne és bevállalod vagy nem és inkább otthagyod.

25/N

7/13 anonim ***** válasza:

Hú, ha már nyomozol is utána, az beteges.

2 lehetőséged van:

- elfogadod olyannak, amilyen (bármilyne legyen is!)

- szakítasz vele

Ez minden párodra igaz lesz, ha mégsem ő az igazi.

Megváltoztatni nem tudod.

Tehát ne nyomozgass, hanem azt gondold át, hogy el tudod-e fogadni 100%-ban, még ha nem mindig lesz "tiszta" akkor is, vagy nem. Ha nem, akkor ennyi volt.

Továbbra is azt javasolnám, hogy SOKAT várj az esküvővel, ha nem vagy biztos, nem elég az 1 év.

Első 15.05

2011. nov. 25. 15:08
 8/13 anonim ***** válasza:

Ha csak egy év múlva lesz az esküvőd, akkor bőven van időd megfigyelni, hogy valóban változott e. Én hiszek a változásban.

Neked most az a dolgod, hogy nagyon nyitott szemmel járj, és ha valami kis gyanú felmerül, akkor azonnal járj utána.

Sok sikert!

2011. nov. 25. 15:12
 9/13 A kérdező kommentje:
köszönöm a biztató válaszokat !
2011. nov. 25. 15:20
 10/13 anonim ***** válasza:
70%

Szerintem rántott húst. :)

Amúgy a többiek jókat írtak, még egy esetleg ami kimaradt: figyeld meg az apja milyen. Ha csalja és semmibe veszi a feleségét, akkor szólaljon meg a vészcsengő. Tudom, régi "bölcsesség", de nagy az igazságtartalma. És még arra is figyelj, hogy az anyjával milyen a kapcsolata: ha leugatja, szemtelen vele, nagy rá az esély, hogy később veled is úgy fog bánni.

A harmadik pedig a saját megérzésed. Ne hessegesd el, hallgass rá. Ha nem tudod, hogy baj van, de érzed, akkor baj van.

2011. nov. 25. 16:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!