Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a menete a hagyományos esküvő előtti eseményeknek?
Leánykérés nálunk úgy zajlott, hogy tavaly nyáron a párom megjegyezte édesapámnak szalonnasütés közben, hogy: 'Apuka - mert így hívja - egyszer még megyünk az oltár elé!'
Ezután tavaly ősszel megkérte a kezem.
Nálunk így működött.
Jövőre lesz az esküvőnk április végén. Felejtős a kikérés és társai, mert az én rokonaim 120 km-ről arébb jönnek (Pest) le vidékre (Szolnok).
21:06 vgayok.
Az eljegyzés kettőnk között történt, mikor hazaértem a főiskolai óraadásomról. Hulla fáradt voltam és meglepett. Utána pedig kezdődött a telefonálás.
Nem volt különösebb felhajtás, nem is hiányzott!
Köszönöm a választ! Igazából az érdekelne, hogy a hölgy kezének meglepetésszerű megkérése mikor történik?
A szüleim azt mondták, hogy először a lány házánál leánykérésre kell menni és a szülőktől megkérni. De akkor hol marad az első meglepetésszerű megkérés?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!