Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Szerintetek étteremben jegyezz...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek étteremben jegyezzem el a párom, vagy éjjel mikor alszik az ujjára húzom a gyűrűt és nagy meglepetés mikor felébred?

Figyelt kérdés
2011. okt. 27. 21:16
1 2 3 4
 31/38 anonim válasza:
Húzd az ujjára éjjel, legfeljebb hozzádvágja!
2011. okt. 29. 08:40
 32/38 anonim ***** válasza:
100%

Öhm... én azért kissé furcsán néznék, ha reggel arra ébrednék, hogy az ujjamon van egy gyűrű és ez azt jelenti, hogy a barátom el akar venni feleségül. Plusz mi van, ha felébred, mikor az ujjára húzod? Nekem ez nagyon furcsa.

Lehet azt mondtani, hogy az étterem unalmas és klisés, de azért bocsánat, ki utasítana vissza egy eljegyzési gyűrűt egy pohár vörös és gyertyafény mellett? Pezsgő és fehér is lehet, opcionális. Én biztos nem.

2011. okt. 29. 15:00
 33/38 anonim ***** válasza:
Szerintem passzold mind kettőt ahogyan már előttem tanácsolták. Olyan helyre vidd el, ami számotokra különleges és az egészet tervezd meghittre és így nagyon egyedi lesz.. :) előre is gratulálok!
2011. okt. 29. 16:33
 34/38 anonim válasza:
58%
Szerintem éjszaka! Nekem ez nagyon tetszik, mert engem is így jegyzett el a párom, igaz 21 évvel ezelőtt. Felébredni, meglepődni, hozzábújni, szeretkezni ---- szerintem ez egy eljegyzés! Nem pedig egy vacsora után, közben. Egyébként is egy nő már érzi, tudja, várja!
2011. okt. 29. 23:46
 35/38 anonim válasza:
62%

32 év házasság és három gyerek.

GYORSAN FELEJTSD EL EZT AZ EGÉSZET.

2011. okt. 30. 08:29
 36/38 anonim válasza:
Szerintem ha este felhúzod neki, nem jól sül el Te lepődsz meg ha reggel mokkával ébredsz, de próba szerencse.
2011. okt. 30. 14:16
 37/38 anonim válasza:
6%

Hát nálunk nem volt ennyi idő:-)

Az Anyakönyvezető elött 10 percel kivittem a Király-Kertész sarkára, hogy hozzám jön-e, a taxi droszton meg villogott a kocsink elakadásjelzője. :-) Annyi mindent kellett csinálni, hát a végére maradt.

Chaton ismertük meg egymást, ott találkoztunk először, Júliusban találkoztunk, Augusztusban egy EU kirándulásunkon, Svájcban terhes lett, decemberben házasodtunk...

Lassan 4 év telt el és minden rendben! .-) / 1 szerencsés példa /

2011. nov. 1. 00:37
 38/38 anonim válasza:
semmiképpen ne éjjel húzd az ujjára mert miközben forgólódik leeshet vagy lecsúszhat az ujjáról.a másik ötlet pedig azért nem jó mert eléggé elcsépelt.valami eredetibbet például vidd le egy parkba és ott veszel neki egy fagyit és abba beleteszed.
2011. nov. 20. 13:50
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!