Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek étteremben jegyezzem el a párom, vagy éjjel
mikor alszik az ujjára húzom a gyűrűt és nagy
meglepetés mikor felébred?
Az éjszakai megoldás nekem tetszik. De akkor figyelj, hogy ébren legyél, mikor észreveszi. :)
2011. okt. 28. 09:09
hát nem tudom, honnan vetted az éjszakai ötletet, de nekem nagyon tetszett volna. Sokszor eszembe jutott, hogy milyen lenne, mikor a párom hazajön, és félálomban vagyok, ő meg az ujjamra húzza a gyűrűt, erre tuti felkelek, és ő megkérdezi, hogy hozzá megyek-e :D úgyhogy én nőből vagyok, és szerintem nagyon jó ötlet, mert az étterem már túl snassz. minden második ember így kéri meg a barátnője kezét, ráadásul ha nem jártok sokszor étterembe, ez még feltűtő is lehet :D én az éjszakára szavazok :D persze nálunk nem így lett, de hála az égnek nem is étteremben :D Sok boldogságot!
2011. okt. 28. 10:16
Nekem az is jól esne, ha a törzs helyünkön kérné meg (idegen helyeken szerintem amúgy is zavarba lennék, ott nem jó ötlet), de az éjszakai se rossz, csak szerintem ébreszd fel hajnalban olyan romantikusan, ahogy már valaki leírta. Aztán majd rád foghatja viccesen, hogy a te hibád, ő nem volt magánál. :)
2011. okt. 28. 14:44
Szia! Ezek közül inkább az étterem! De én mondjuk nem akarnám az éttermet se, nem a felhajtás a lényeg, csak maga a pillanat, hogy meghitt legyen. Ez az éjszakai bocsi de nem jó ötlet. Engem nagyon zavarna, hogy kérdezés nélkül már rajtam van a gyűrű... ez teljesen elrontaná az egészet, bennem rossz emlékként maradna meg, hiába az az első reggel, hogy felteszed a kérdést.
2011. okt. 28. 14:59
Szerintem az lenne nagyon romantikus, ha reggel mikor felkel, mondod, hogy mennyireszereted, milyen csodálatos minden pillanat amit mellette tölthetsz(eddigre felül mondjuk az ágyon, te az ágyraülsz) és átnyújtassz neki egyszál vörös rózsát, aminek a szárára a gyűrűt ráhúzod, és úgy add, hogy lentebb fogja meg, mint a te kezed, így a gyűrű majd hozzáér a kezéhez , mikor a tenyerébe veszi pedig felteszed a kérdést :3
2011. okt. 28. 15:27
Az étterem már lejárt dolog.Az éjszakainál nem lesz varázsa ráadásul nem tud igen mondani, nem dönthet stb.Azon kívül én pl. észre se venném ha reggelre egy gyűrű lenne az ujjamon.Franc se szokta nézegetni reggel az ujjait.Szerintem menjetek el kirándúlni vagy 2-3 napra valami szép helyre.És ott lendülj akcióba!
Sok sikert!
2011. okt. 28. 15:43
Jaaaj igen, igen! Éjszaka, éjszaka!
Ha minden arra utal köztetek, hogy ebből házasság lesz, "gyűrűzd" meg szépen éjjel, aztán mikor felébred, vidd a párolgó kávét..valami gyönyörű virággal - és mikor megöleled, olyasmit mondj neki, hogy .."tízezer ilyen reggelünk legyen, kicsi menyasszonyom..".
Mayumi válasza meg zseniális! Azt is támogatom! (Méginkább Benneteket, teljes szívvel. Tök jó lesz, gyerekek!:-) )
2011. okt. 28. 18:42
2011. okt. 28. 19:12
"hát nem tudom ha északa arra ébrednék hogy valaki a kezemnél matat lehet szívinfaktust kapnék. szerintem ez egyáltalán nem romantikus."
Gondolom, ha a szerelmeddel alszol el, nem kapnál infarktust, ha éjjel hozzád ér. Nálam meg nem is aludnál( el)...
2011. okt. 28. 20:59
esetleg vidd el oda, ahol először randiztatok, az romantikus
2011. okt. 28. 23:11
Kapcsolódó kérdések: