Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A haverjainak rég elmondta, hogy eljegyzett. A havernőknek vajon miért nem?
én vagyok a mindene, családot akar, stb - mindig ezt mondja nekem.
kérdeztem, hogy akkor más nőneműek előtt miért nem vállal fel- erre ideges lesz, nem tud válaszolni, idióta kifogásai vannak.
szerintetek?
megnyugtató kedves utolsó
amúgy 27 vagyok én, ő 31
de ő nem lépne félre, csak általában úgy érzem, hogy más nők előtt fenn akar tartani egyfajta férfias alfahím ködöt, amibe nem fér bele, hogy el van jegyezve
én erre gondolok csak
abból kiindulva, hogy nem egy nő akart vele foglalkozni, és soha nem rázta le őket konkrétan, csak kedvesen kérdezgette őket, beszélgetett velük és a lány, volt akinek félévébe telt, hogy leessen hiába pedálozik a párom után....
de eljegyzés tekintetében ez a felállás már zavar nagyon.
Hát kedves kérdező akkor elkell fogadnod hogy a párod ilyen típus. Vannak a környezetemben is nagy dumás palik akik ködösítenek meg rejtélyesen beszólongatnak, de nem csalnák meg a feleségeiket. Ez van, fogadd el így, és költözzetek mihamarabb össze. Az majd mindenkinek leesik.
Te miért nem jársz vele a társaságába? Beszélhetnél a lányokkal az esküvői tervekről.
Szerintem nem minden esetben kell a rosszat keresni ha a vőlegényed a lány haverjának nem beszél az eljegyzésről. Lehet nem tartja annyira fontosnak az illetőt, hogy tudassa vele. Persze akkor már érdekes a dolog ha "csak" a haverjai tudnak róla, és nem a BARÁTAI! Mert akkor én semmi komolyságot nem érzek ebben az eljegyzésben.
Gondolom a család tagok tudnak róla? Nem?
M sem rohantunk rögtön a barátokhoz amint megkérte a párom a kezem. Őszintén szólva facebookról tudták meg.
Nekünk fontosabb volt az, hogy a családunk, a közeli rokonaink tudják meg először a nagy hírt. Hiába gyerek kori barátaink vannak mind kettőnknek.
21 éves menyasszony.
Érdekes hozzászólás.. Idézem..
,,..mi az, ami szerinted belefér a ti párkapcsolatotokba.."
Khömm.. Mi az, hogy ezt meg kell beszélni?? Szerintem, ez alapdolog lenne, hogy mindenki tudja, mit szabad és mit nem. Ha én ilyet észrevennék, valószínűleg kikaparnám a kedves párom szemét.. meg a lányét is.
Azért arra kíváncsi lennék, hogy fordított esetben sok pasinak hogy állna a szája.. Ha élete értelme flörtölgetne állandóan más pasikkal.. Visszafelé már sok minden nem tetszik, ha jól tudom.. ( legalábbis, tapasztalat alapján ezt mondom.. )
A másik..
,,Hagyj neki egy kis teret, egy kis flört még nem a világ.."
Mi van? Micsoda? Mi az, hogy egy kis flört még nem a világ?? Nem azért van együtt valakivel az ember, hogy lépten-nyomon megalázzák, ba..ki! Milyen dolog ez? Oké, modern világban élünk, de mi az, hogy belefér egy kis flört?? Ez nevetséges!! Ebből is látszik, hogy egyre kevesebb a normális gondolkodó férfi.. Gratulálok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!