Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » A haverjainak rég elmondta,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A haverjainak rég elmondta, hogy eljegyzett. A havernőknek vajon miért nem?

Figyelt kérdés

én vagyok a mindene, családot akar, stb - mindig ezt mondja nekem.

kérdeztem, hogy akkor más nőneműek előtt miért nem vállal fel- erre ideges lesz, nem tud válaszolni, idióta kifogásai vannak.

szerintetek?

2011. okt. 1. 08:25
1 2 3
 11/26 A kérdező kommentje:

nem tudom mi van.

talán többnejűségre megy?

2011. okt. 1. 12:10
 12/26 anonim ***** válasza:
Nők!!!! Mindenbe többet látnak mint ami van. Mért kell mindent túl kombinálni!
2011. okt. 1. 12:14
 13/26 A kérdező kommentje:

ez nincs túlkombinálva:

férfiak előtt felvállal

nők előtt nem.

ez nincs túlkombinálva

de kedves utolsó, biztos racionálisabban gondolkodik

tetszene, ha jobban kifejtené a véleményét.

2011. okt. 1. 12:15
 14/26 anonim ***** válasza:
Utolsó vagyok. Ha nem túl kombinálás akkor mi, amikor az első gondolat, hogy biztos megakar csalni. Mi van ha egyszerűen nem tartotta, fontosnak, hogy elmondja és kész. Mért kell mindenkihez külön oda menni, hogy te figyelj eljegyeztem a barátnőmet. Mért kell mindenbe bele látni dolgokat, ennél sokkal egyszerűbben gondolkozunk.
2011. okt. 1. 12:24
 15/26 A kérdező kommentje:
miért kell válogatni, hogy melyik nem-nek mondjuk el, melyiknek nem?
2011. okt. 1. 12:34
 16/26 anonim ***** válasza:
Mi van ha pont olyankor közölte a haverokkal mikor a lányok nem voltak, és utána már nem is beszélt róla. Vagy külön külön oda kellene menni mindenkihez, hogy én el vagyok jegyezve? Szerintem nem, nem hiszem, hogy te is mindenkihez oda mentél külön külön, hogy eljegyeztek. Még mindig azt mondom felesleges mindent túl reagálni.
2011. okt. 1. 12:44
 17/26 A kérdező kommentje:
rendszeresen találkozik velük
2011. okt. 1. 12:50
 18/26 anonim ***** válasza:
Az sem jelenit azt, hogy pont ott voltak amikor ezt bejelentette. Amúgy nem mindegy eljegyzett szerintem ez a fontos és nem az, hogy kiknek reklámozza.
2011. okt. 1. 13:20
 19/26 anonim ***** válasza:

Mégis hány évesek vagytok?

Ez az egész nekem nagyon komolytalannak hangzik. Nálunk ott volt a család és híresztelték széltében hosszában.

Azoknak a lányoknak meg nem hiszem hogy nem jutott a fülébe.

Mi együtt készültünk az eljegyzésre, pakoltuk az asztalokat, főztünk, stb.. egy nagyon boldog pillanat volt.

Nagyon furcsa a helyzet olyan gyerekes.

Vagy szeret és kellesz mindenhol mindenki előtt mindenestől vagy nem akkor meg kár pazarolni az időt.

2011. okt. 1. 13:53
 20/26 anonim ***** válasza:
Nem látták az ujján a gyűrűt? Voltak mások is eljegyzésen?
2011. okt. 1. 13:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!