Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
17 évesen eljegyezett a párom, a szüleim nagyon bírják őt, sőt szinte családtagnak tekintik, de az eljegyzésről nem tudnak. Hogyan mondjuk el nekik?
Figyelt kérdés
Én mindenféleképpen el szeretném mondani mind az én szüleimnek, s mind az ő szüleinek, de hogyan? Hogyan mondjuk el nekik, hogy ez a mi döntésünk volt, és a házasság még csak egy jövőbéli terv, ami nem mostanában fog megtörténni, s mindezt úgy, hogy bántódás, sértés ne történjen, s ezt elfogadják? Igazából mi már most vagyunk együtt 3 éve és 1 hónapja, s még mindig szerelemmel szeretjük egymást. Kérlek segítsetek! A válaszotokat előre is köszönöm.:)2011. aug. 3. 12:20
21/29 anonim válasza:
Szerintem , egyáltalán nem kell félned a szüleid reakciójától ! :) Főleg ha a párodat tényleg annyira bírják , mint ahogy azt leírtad . Mi az eljegyzésről a szüleinknek nem is szóltunk , csak a gyámhatóságon kellett a beleegyezésük , mivel 16 évesen mentem férjhez ! Meglepődtek nagyon , de mivel a férjemet nagyon szeretik , és már akkor is szerették , ezért nem volt probléma !! :) Sok sikert :)
22/29 anonim válasza:
16 évesen? És most mennyi vagy? =)
23/29 A kérdező kommentje:
Igazából a 16. életévem vége fele jegyzett el, most vagyok 17.... És a párom 18 éves a kérdésre válaszolva. Köszönöm, h. válaszoltatok.:) Én még a házasságot tolom, míg a középsulit ki nem járom, minimum, mert én azt szeretném, ha anyumék is boldogan ülnének ott. Meg anyum igazából apummal 18 évesen házasodtak, ilyen szempontból van egy kis alibim.:)
2011. aug. 4. 09:48
24/29 anonim válasza:
Igen, meg 16 évesen szűltek, de ez a 21.század!!!
Ja és annyi válás se volt mint most.
A hozzáállásodból látszik még hogy olyan GYEREK vagy még!
Nyugi lesz még fiú az életedben, ha összeházasodsz a mostanival, akkor ő mellette fogod csinálni! most persze azt mondod hogy nem, én soha....
25/29 anonim válasza:
Ha megtörtént az eljegyzés, akkor felesleges titkolni. Viszont az összeköltözés szerintem hülyeség, mert a házasság nem arról szól, hogy a másik tökéletes, hanem hogy elviseljük egymás hibáit. sose tudod annyira kismerni a másikat, hogy biztosan igent tudj mondani, mert akár meg is változhat. A házasság egy bizonyos szinten lutri, de ez minden emberi kapcsolattal így van. Ha összeköltöztök, a házasság nem lesz más, mint egy papír.
26/29 A kérdező kommentje:
Én nem azt tettem fel kérdésnek, hogy mit gondoltok az eljegyzésről, meg, hogy fiatal vagyok-e hozzá. Mivel nem ismeri senki a mi kapcsolatunkat, ezért ne hagyjon a kérdéstől eltérő válaszokat, szal el lehetne olvasni a kérdést, mert engem nem érdekel, hogy ki mit gondol arról, hanem a kérdésre érdekel a válasz.
A rendes válaszadóknak meg köszönöm a választ:)
2011. aug. 11. 16:13
27/29 dukai regina válasza:
nyugodtan elmondhatod neki ha szereted össze hívjátok a családot és elmondjátok nekik ketten vagy a neten vagy teelfonon úgy enm oylan ciki:)
28/29 anonim válasza:
Sztem az eljegyzés is maradhatott vna "jövőbeli terv"nek, mert fiatalok vagytok még hozzá
29/29 anonim válasza:
Hogy vagytok?szulők reakciója?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!