Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » 17 évesen eljegyezett a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

17 évesen eljegyezett a párom, a szüleim nagyon bírják őt, sőt szinte családtagnak tekintik, de az eljegyzésről nem tudnak. Hogyan mondjuk el nekik?

Figyelt kérdés
Én mindenféleképpen el szeretném mondani mind az én szüleimnek, s mind az ő szüleinek, de hogyan? Hogyan mondjuk el nekik, hogy ez a mi döntésünk volt, és a házasság még csak egy jövőbéli terv, ami nem mostanában fog megtörténni, s mindezt úgy, hogy bántódás, sértés ne történjen, s ezt elfogadják? Igazából mi már most vagyunk együtt 3 éve és 1 hónapja, s még mindig szerelemmel szeretjük egymást. Kérlek segítsetek! A válaszotokat előre is köszönöm.:)
2011. aug. 3. 12:20
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
84%
figyelj ezt szerintem neked kell tudnod ahogy érzed
2011. aug. 3. 12:34
 12/29 A kérdező kommentje:
Nem úgy jövőbeli terv, hogy sose lesz. Egyszerűen azzal még várunk ezzel még, mert ahhoz fiatalok vagyunk... De majd lesz. Először kijárom a sulit...:)
2011. aug. 3. 12:36
 13/29 anonim ***** válasza:
82%
Van aki 17 évesen már érett,és van aki még 40 évesen se érett a házassághoz,de még az önálló élethez se.Nem kor függvénye.De az eljegyzés a házzaság előtt szokás,nem jövőbeli tervként,mert sok viz lefolyhat még a jövőbe a dunán.
 14/29 anonim ***** válasza:
89%

Igen, az összeköltözést el is felejtettem. :) Az is kell először.

30/N

15/29 anonim ***** válasza:
87%
Pont így, ahogy a kérdésbe leírtad. Szerintem ez érthető, és elfogadható.
2011. aug. 3. 12:37
 16/29 anonim ***** válasza:
95%

Az ilyen korai eljegyzéseket mindig azok akarják, akik nem érzik teljesnek a kapcsolatot, és unatkoznak, na jegyezzük el egymást, hátha színt hoz a mindennapokba... Nem érdekel ha nem értesz egyet, és lepontozol, attól még a kapcsolatod szürke marad. Az eljegyzés, és a házasság nem 17 éveseknek való :)

Pár év múlva meg odacsapsz a fejedhez, az igazi felnőtt fejeddel, hogy jajj de buta voltam... az első tini szerelmemmel eljegyeztük egymást, és a későbbi férjemnek már nem az első leszek. Pl.

2011. aug. 3. 12:39
 17/29 anonim ***** válasza:
92%

Nyugodtan mondd meg a szüleidnek, a házasság az a dolog, amitől sokkot kapnának:) Vagy a terhesség. Én már sok olyat láttam, hogy két ember eljegyezte magát, hogy ezzel is tudassák a külvilággal, ők egy pár. Az eljegyzést lazán fel lehet bontani, a házasságot már nem. És nem ünneprontás végett, de azért hozzátenném, hogy ebből az eljegyzésből valószínűleg nem igen lesz házasság. 17 évesen ez még korai, eleink is itt szútrák el.

Én most vagyok 18 éves, de anyám helyzetéből okulva a célom az, hogy először karrierem legyen, majd utána jöhet a család. Sajnos számolni kell azzal, hogy mi van, ha később valami baj lesz. Ha nincs karriered, ergo pénzed, nem fogsz tudni kilépni a tönkrement kapcsolatodból, és csak szenvedni fogsz.

2011. aug. 3. 12:41
 18/29 anonim ***** válasza:
65%
Miért kéne elmondani?Ha kettőtök közt marad az nem elég értékes,mindenképpen dicsekedni kell?Ha a földrengést titokban tartottátok akkor az utórezgés is maradjon titok,különben mi értelme volt a szupertitkos eljegyzésnek.
2011. aug. 3. 12:45
 19/29 anonim ***** válasza:
82%

Az eljegyzést lazán fel lehet bontani, a házasságot már nem.

Régen igy volt manapságviszont már a hazásságon is úgy lépnek át,mint a szaron az úton...

2011. aug. 3. 12:46
 20/29 anonim ***** válasza:
100%

Az a 3év az már idő :D

Szerintem teljesen nyíltan, őszintén álljatok oda a szüleid elé. Nem fogják leharapni a fejeteket.

Párod hány éves ??

2011. aug. 3. 16:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!