Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
17 évesen eljegyezett a párom, a szüleim nagyon bírják őt, sőt szinte családtagnak tekintik, de az eljegyzésről nem tudnak. Hogyan mondjuk el nekik?
Gratulálok!!! :D
A te szüleidnek úgy mondhatjátok el, hogy a párod utólag megkéri tőlük a kezed. Az ő szüleinek meg az ő dolga elmondani, ha félsz a reakciótól, ott sem kell hogy legyél.
Majd ha együtt is laktatok, és 1 év után is összeakartok házasodni akkor mondjátok el.
Tudod vannak fokozatok!!!
Lakva ismerszik meg az ember! Ami nagyon igaz! 24/N
Tényleg korai.
Amúgy egy ebédnél a párod bejelentheti, vagy meg is kérheti apukádat.
De nem véletlenül vannak a lépcsőfokok. Egy idő után kell mindig valami új a kapcsolatba, azaz nem jó, ha évekig jegyben jártok. Eljegyzés után azért illene 2 éven belül összeházasodni (ugye kb. 1 évvel hamarabb el kell kezdeni rá a készülődést, hogy kényelmes legyen). És ez nektek még korai. Nem azt mondom, hogy tuti nem tartanátok ki egymás mellett, de az éremnek két oldala van. Még előtettek van egy felsőfokú suli, vagy munkakeresés. Tudjátok ki, mit szeretne?
Tudom, hogy nagyon tapasztaltnak hiszitek magatokat (hisz én is olyan voltam :) ), de higyjétek el, nagyon sok minden van még előttetek és kár olyan szorosra összefűzni magatokat, hogy ha gond lesz nehéz legyen szétválni.
Hiszen amúgy is együtt lehettek, ha szeretnétek és később, mikor már egyedül is révbe értetek, akkor szóba jöhetnek ezek.
Persze ketten is lehet küzdeni, de ez szerintem korai.
Azért félre ne érts, DRUKKOLOK NEKTEK ÉS SOK BOLDOGSÁGOT KÍVÁNOK!!!!!! :)
30/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!