Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Azt hiszem nagy baklövést...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Azt hiszem nagy baklövést követtem el! Lehet ezt jóvá tenni egyáltalán?

Figyelt kérdés
Egy éve vagyunk együtt a párommal, ő 24 éves, én 22. (én lány:)) Pár napja beszélgettünk arról, hogy még a nyáron el kellene menni egy szép helyre. Nekem rögtön a gyűrű jutott eszembe, hisz párszor már tett feltűnő célzásokat az eljegyzésre. Mikor ezt elmondtam neki, hogy milyen aranyos, hogy egy szép helyen akarja megkérni a kezem, elkezdtett nevetni... hogy pontosan tudom, mi a véleménye erről, hogy még korai és semmi alap nincs. Mondta még, hogy egy férfi nem akar hallani az eljegyzésről és a gyűrűről... Hát nem tudom. Ezzel szerintem teljesen el van ásva a téma sok időre. Az esett rosszul, ahogy reagált...
2011. júl. 28. 16:10
1 2 3
 21/21 Ciossa válasza:

:') Istenem,drága (ne haragudj ezért a megszólításért,de egyszerűen máshogy most nem tudnálak megszólítani:))...Most úgy megsajnáltalak. Emiatt aztán tényleg ne legyen rossz érzésed,úgy érezted,hogy ezt tervezi,rákérdeztél,és ennyi. A barátod meg legalább lehetett volna annyira normális,hogy nem gázol így bele a lelkivilágodba ezzel:/

Aztán,tudod,lehet,hogy titokban ő is ilyesmire gondolt,de mivel így kitaláltad,hárítania kellett:)

És, amúgy,ha esetleg "megnyugtat",néhány dologba már én is többet látok,mint ami igazából van. Példának okáért,mivel eléggé sok animét (japán rajzfilm,legegyszerűbben) nézek, és a fantáziámat is járatom,rendszeresen,nem esik nehezemre egy egyszerű sétából is egy helyes pasival való találkozásra,szerelem kialakulására asszociálni,meg ilyesmi.:D

De a lényeg,hogy ne keseredj el:)

2011. aug. 24. 19:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!