Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Azt hiszem nagy baklövést...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Azt hiszem nagy baklövést követtem el! Lehet ezt jóvá tenni egyáltalán?

Figyelt kérdés
Egy éve vagyunk együtt a párommal, ő 24 éves, én 22. (én lány:)) Pár napja beszélgettünk arról, hogy még a nyáron el kellene menni egy szép helyre. Nekem rögtön a gyűrű jutott eszembe, hisz párszor már tett feltűnő célzásokat az eljegyzésre. Mikor ezt elmondtam neki, hogy milyen aranyos, hogy egy szép helyen akarja megkérni a kezem, elkezdtett nevetni... hogy pontosan tudom, mi a véleménye erről, hogy még korai és semmi alap nincs. Mondta még, hogy egy férfi nem akar hallani az eljegyzésről és a gyűrűről... Hát nem tudom. Ezzel szerintem teljesen el van ásva a téma sok időre. Az esett rosszul, ahogy reagált...
2011. júl. 28. 16:10
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
86%
Nem is értem, hogy egy év után ilyen fiatalon hogy jut eszedbe ilyen dologról az hogy meg akarja kérni a kezed. És még ha eszedbe is jut még el is mondod, ezzel lelőve akár a meglepetés élményét... Ahogy elnézem igen is, egy házasság mániás csaj vagy. Mert magad mondtad ki!
2011. júl. 28. 16:33
 12/21 anonim ***** válasza:
83%

Hát ha a kapcsolat minoseget es jovojet tekintve nezzuk a tortenteket, ő kovette el azt a baklovest.. őneki lenne felnivaloja attol, hogy emiatt a reakcioja miatt Te mar tudod, hogy nem gondolkozhatzs a legkomolyabb kapcsolatban, tehat magyarul "keress mást"-ot mondott hosszu tavra ertve.

Csak akkor nincs igy, ha zavaraban, vagy az elutasitastol val fellemeben csinalta ezt a csavart (tehat abbéli hitében, hogy a hazassagi szandekkal elijesztene, ugy tesz, mint ha feluletes lenne az erdeklodese, hogy Teged idővel megnyerjen maganak). Foleg valoszinu ez, ha ő tenyleg azt gondolja, a ferfias viselkedesnek része az, hogy nem szabad akarni meghazasodni... és hát ferfias akar lenni, hogy Teged megnyerjen.

2011. júl. 28. 16:39
 13/21 anonim ***** válasza:
66%

"nekem csak magammal van gondom, hogy így eltoltam a témát... ezek után biztos azt gondolja rólam, hogy egy házasságmániás nő vagyok"

Én is ezt gondolom. Ne haragudj, de szerintem ez szánalmas. Az egy dolog, hogy Ő el akar vinni egy szép helyre, és neked annyi eszed van, hogy ebből arra következtetsz, hogy megkéri a kezed, DE HA ÍGY IS LENNE, ANNYIRA OSTOBA, HOGY LEHETSZ, HOGY ELMONDOD, HOGY MILYEN CUKI EZÉRT?! Nem egy óvodással jársz együtt könyörgöm, felnőtt emberek vagytok. Megdicséred a barátodat, mert egy szép helyen kéri meg a kezed? A vállát is megveregetted?

"Jaj drágám, milyen rendes Tőled, hogy egy szép helyen kéred meg a kezem." Szerintem én abban a pillanatban összecsomagoltam volna. Aztán persze visszamentem volna Hozzád, mert egy ilyen miatt mégsem szakíthatunk, de csak órák, napok múlva. Jesszus.

2011. júl. 28. 16:43
 14/21 anonim ***** válasza:
68%

"nekem csak magammal van gondom, hogy így eltoltam a témát... ezek után biztos azt gondolja rólam, hogy egy házasságmániás nő vagyok"

Nezd, ne vallalj felelosseget az ő erzeseiert, gondolataiert.

Ha az az ő vilagnezete, hogy a ferfiak nem akarjak a hazassagot, hanem a nő veszi ra oket, akkor mindig negativan fog csengei eza tema az o fuleben.

Varhatsz meg 16 evet, surgolodhetsz korulotte, ahogy akarsz, nem Rajatd fog mulni, hogy hogyan erez a tema irant, efolott nincs hatalmad, nem all mododban kimosni az agyát. NEM RAJTAD MULIK, hogy mit gondol errol!

Ha Neked viszont fontos a hazassag, mert ez Szamodra akapcsolat célja, akkor nem lehet elkerulni a temat, 1 ev utan szerintem mar jócskán ideje tisztazni a tavlati terveket.

2011. júl. 28. 16:45
 15/21 anonim ***** válasza:
73%
szerintem egy év után nem hiba, ha azt hitte, a kezét akarják megkérni, feltehetően konvencionálisan gondolkodik a hölgy, a pasi meg humorosan fogta fel a dolgot, úgyhogy nem kell rágörcsölni a dologra. De mondjuk ha a pasi még ennyire nem akar házasodni, a lány meg ennyire akar, akkor hova halad a kapcsolat?
2011. júl. 28. 21:55
 16/21 A kérdező kommentje:
csak tudjátok az a bökkenő, hogy a barátommal nem szoktunk beszélni a jövőről, így nem tudom, hogy velem képzeli-e el azt, vagy sem. Mint már említettem, elejtett pár megjegyzést a gyűrűvel kapcsolatban: mikor felpróbáltam egy régi gyűrűmet, mondta, hogy nekem sokkal szebb lesz majd; nemsokára feljebb lépünk a kapcsolatunkban. Ezért mertem én a "buta" fejemmel gondolni azt, hogy a nyaraláson lesz itt az ideje.
2011. júl. 29. 11:05
 17/21 anonim válasza:

Jó tanács:

Innentől ne is hozz fel olyan témát, ami arra utalna, hogy majd ő lesz a férjed, meg hány gyerekt szűlsz, meg hol kérjék meg a kezed.A férfiak ezt nem szeretik.Egyfajta kényszerítést éreznek ebben.Lány vagyok én is hidd el ez így van.Várd meg amíg ő hozza fel a témát, de akkor is csak annyit mondj mosolyogva hogy majd meglátjuk, meg nem tudhatod mit hoz a jövő, meg igen jó lenne úgy, de olyan sok idő van addig.És ő kezd el azon agyalni, hogy hoppá Te nem ŐT képzeled el magad mellé???És ő fogja felhozni, hogy megbizonyosodjon.Nem szeretik az olyan csajt akik be akarják a másikat "fogni".

2011. júl. 29. 22:40
 18/21 anonim válasza:
67%

"Én is ezt gondolom. Ne haragudj, de szerintem ez szánalmas. Az egy dolog, hogy Ő el akar vinni egy szép helyre, és neked annyi eszed van, hogy ebből arra következtetsz, hogy megkéri a kezed, DE HA ÍGY IS LENNE, ANNYIRA OSTOBA, HOGY LEHETSZ, HOGY ELMONDOD, HOGY MILYEN CUKI EZÉRT?!"

Miért szánalmas???Fiatal és őszinte!!!Azért mert nem viselkedik valaki az elvártak szerin miért szánalmas.Mindenki ejtett már el oylan mondatot amit nem úgy értett, vagy nem kellett volna a másiknak tudomást szerezni.Vagy akár őszinte volt, mivel ennek a lánynak ez fontos és ezek voltak az elsődleges gondolatai.És szerintem az ember azért él párkapcsolatban, hogy az a msáik ember úgymond a másik fele, akinek bármit elmondhat.Jól nézne ki ha az én párom kinevetne, vagy szégyelni kellene magunkat.Két diplomásak vagyunk és nekünk is van úgy , hogy hamarabb mondunk ki valamit mint ahogy átgondoltuk volna és akkor mi van nevettünk egyet, vagy megbeszéljük, hogy ebbe vagy abba beruházni még korai mert és Drágám ezt nem gondltad végig:)Szerintem így is fel lehet ezt fogni.Amúgy meg, ha azt nézzük miért baj, hogy komolyan tervez, legyen olyan csaj mint a legtöbben már 15 évesen, hogy bumm élünk a nagyvilágba majd lesz valami?

2011. júl. 29. 22:49
 19/21 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat:) még a negatív irányba hajlóakat is.
2011. júl. 30. 12:57
 20/21 anonim ***** válasza:
Szerintem vegyél el egy palotapincsit :)
2011. aug. 23. 12:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!