Mit tegyek ha, az anyám mindenért kiabál velem? Még olyan ért is amit nem is én követtem el?
valahogy ilyenkor az jut először eszembe hogy fateroddal hogy jössz ki?
Különben nyugi, mert egyáltalán nem egyedi eset hogy valaki folyton fekete bárányt játszik a familiában és bűnbak lesz belőle. Csak van aki hamar beletörődik aztán utána kb mint a falra hányt borsó
Lány vagy? Lehet, hogy abban a korban vagy, amikor riválist lát már benned és féltékeny, még ha ok nélkül is. Nekem is fel kellett ezt ismernem, hogy jobban kijöjjek a lányommal.
Fiú vagy? Akkor rajtad vezeti le, amit apádon/férfitárson nem merne.
De csak tipp. Figyelheted, milyen napjai vannak, mennyit nyel, amíg feléd kirobban, talán megérthetőbb lesz. Bocs, a feltételezésért, de lehet, hogy benned bízik annyira, hogy merjen kirobbanni. Bonyolult okokból veszekszik az ember...
A párom spec mostanában a 16 éves fiunkra robban és kiabál vele, pedig annyira nem rossz gyerek - csak már rivális, új kakas a szemétdombon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!