Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tegyek ha, az anyám...

Mit tegyek ha, az anyám mindenért kiabál velem? Még olyan ért is amit nem is én követtem el?

Figyelt kérdés
Ha a tesóim elkövetnek valamit azért is én kapok... Szóval ha tudtok segítsetek kérlek, mert nem sokáig bírom már itthon!!! :S
2010. máj. 2. 21:02
 1/5 anonim ***** válasza:
74%
Ne kiabálj vissza, akkor csak rosszabb. Hallgasd, ne válaszolj, akkor majd abbahagyja. Ha úgyse figyel Rád, akkor azt se mondd, ha nincs igaza. Ideges, fáradt, csóró, apád nem segít semmit, stb. stb. (ezek csak tippek) - és sajnos Rajtad vezeti le. Meg lehet érteni, hogy neki is nehéz - hagyd rá.
2010. máj. 2. 21:05
 2/5 anonim válasza:
65%

valahogy ilyenkor az jut először eszembe hogy fateroddal hogy jössz ki?

Különben nyugi, mert egyáltalán nem egyedi eset hogy valaki folyton fekete bárányt játszik a familiában és bűnbak lesz belőle. Csak van aki hamar beletörődik aztán utána kb mint a falra hányt borsó

2010. máj. 2. 21:10
 3/5 anonim ***** válasza:
49%
Egyetértek az elsővel. Hagyd rá. Mikor kiabál, ne szólj vissza. Még jó, hogy 2 füled van: az egyiken bemegy, a másikon kijön. Esetleg egyszer ülj le vele beszélgetni és mondd el neki, mennyire rosszul esik, hogy mindig veszekszik veled. Ha majd idősebb leszel és elköltözöl otthonról minden meg fog változni, jobb lesz vele a kapcsolatod.
2010. máj. 2. 21:40
 4/5 anonim válasza:
100%

Lány vagy? Lehet, hogy abban a korban vagy, amikor riválist lát már benned és féltékeny, még ha ok nélkül is. Nekem is fel kellett ezt ismernem, hogy jobban kijöjjek a lányommal.

Fiú vagy? Akkor rajtad vezeti le, amit apádon/férfitárson nem merne.

De csak tipp. Figyelheted, milyen napjai vannak, mennyit nyel, amíg feléd kirobban, talán megérthetőbb lesz. Bocs, a feltételezésért, de lehet, hogy benned bízik annyira, hogy merjen kirobbanni. Bonyolult okokból veszekszik az ember...

A párom spec mostanában a 16 éves fiunkra robban és kiabál vele, pedig annyira nem rossz gyerek - csak már rivális, új kakas a szemétdombon.

2010. máj. 2. 22:59
 5/5 anonim válasza:
Még valami: ha olyan suliba jársz, érdeklődj rá a kollégiumra, hátha van lehetőség bekerülni. Legalább hárman vagytok otthon, talán még a felezős díjfizetés is szóba jöhet. Otthon hivatkozhatsz arra, hogy jobban akarsz tanulni, hogy büszkék lehessenek rád... De nem azért mennél el, mert viták vannak.
2010. máj. 2. 23:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!