Miért én sz. Pok mindenért itthon?
Figyelt kérdés
Holnap indulnék dolgozni Hegyalja Fesztiválra. 17 éves vagyok. Reggel anyu elkezdett írni egy listát, hogy mit teszünk el hogy ne hagyjam ott. Szólok neki, hogy ne agyalj rajta mert tök felesleges még. Nem tudod úgy sem miből mennyit teszünk és így felesleges majd megírjuk. Hozzám vágja a cumót hogy majd akkor te megcsinálod. Jó rendben. Leültem gépezni, be jön a szobába, hogy akkor ezeket tegyük el meg minden. Oké mondom megyek mindjárt fél perc. Elővesz egy farmert " ez kell? " Mondom igen meg a másik is erre ő : " minek két farmer nem vagy normális, rakd el magadnak akkor.. " kimegy bevágja a cuccaimat. Apám ekkor kitalálta hogy nem mehetek sehova mert tiszteletlen vagyok. Tiszta ideg vagyok. Anyám szedi a görcsoldót tonnaszámra meg kint hagyott pár tisztasági betétet ebből nem nehéz megítélni miért hisztis. Kérdezem én: Miért mindig én sz.pok?? mit tehetnék, nem érzem magam hibásnak..2011. júl. 7. 17:18
1/7 anonim válasza:
most az a bajod, hogy anyád segíteni akart neked pakolni? el tudom képzelni milyen stílusban kommunikáltál vele:) talán nem csak a szüleidben kéne a hibát keresni..
2/7 anonim válasza:
Szerintem ciki, hogy 17 évesen a szülő pakolja be a ruháidat. Annyi lett volna: majd én megcsinálom. És akkor nincs vita, és nincs miért hisztiznie anyádnak.
3/7 anonim válasza:
Ebből az jött le, hogy anyukád segíteni akart MA összepakolni, mert HOLNAP indulsz (miért is van korán? Talán indulás után kéne pakolni?). Te meg kb elküldted a búsba. Nos, mi is lehet a gond...
4/7 anonim válasza:
igaza van az elsőnek, toleránsabb lehetnél anyáddal! gyorsan összepakoltátok volna ami kell, megköszönöd és kész... nem tartana tovább 20 percnél szerintem, aztán ülhetnél a gép előtt meg mehetnél bárhova.
5/7 anonim válasza:
Szerintem örülj, hogy 17 évesen elengednek ilyen helyekre.
6/7 anonim válasza:
Én már családanya vagyok, de még ma is minden indulás előtt átjön anyu( közös udvar), és megkérdi, hogy : zsepi, wc-papír, gyógyszer, fogkefe bent van? Én meg mindig megpuszilom, hogy milyen gondoskodó, holott mindent beraktam :)
Olyankor mindig elmondja, hogy : látom, tudsz te egyedül is pakolni, de tudod, milyen vagyok... és igen, tudom, milyen, és így szeretem.
7/7 A kérdező kommentje:
most miért küldtem el a búsba? Azzal hogy ne agyaljon rajta feleslegesen, meg ha elkezdte akkor megkértem rá hogy még 1 farmert tegyen bele amiért le nemnormálisozott.
2011. júl. 7. 19:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!