Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Használt karikagyűrűről vélemény?!
21/28 anonim válasza:
Ez olyan baromság,mint a 4 évente válság a házasságban.
Én katona voltam,mikor a szerelmemmel eljegyeztük egymást,amit az ő pénzén vettünk(mivel nem volt jövedelmem akkor).Fél évre rá a nászúton,a tengerben elveszett sajnos.Azt mondják nem jó ómen.
Ehhez képest több mint 20 éve vagyunk együtt,3 gyönyörű gyerekkel és soha nem bicsaklott meg a házasságunk.Úgyhogy a babonákról ennyit!Használt gyűrűre like,ha csak arra van pénz!Nem ez számít!: )
2011. júl. 23. 08:41
Ha szeretitek egymást oly mindegy...Én például nagyon örülnék neki, ha egy akár növényből font, egyszerű gyűrűt kapnék, sosem szerettem a sablonos dolgokat :-)
2011. júl. 23. 13:25
pár válaszoló átment ezotériába:D a használt gyűrűk minimum meg vannak átkozva:d szent ég
2011. júl. 24. 17:56
szerintem ha családi ékszerről van szó, akkor simán, ha ez másnak nem gond. De én úgy vagyok vele, ha nincs rá pénz, akkor legyen vagy ezüst vagy semmi. A gyűrű nem kötelező a házasságkötéskor, csak egy szokás, mint pl. a koccintás, szülők köszöntése, vers meg hasonlók. A lényeg, hogy két igen elhangozzon.
2011. júl. 25. 07:12
25/28 anonim válasza:
Én is használt gyűrűt kaptam a páromtól, ha tetszik zaciban vette.De nem akármilyen... Volt pénze, de tudtuk, vagyis Ő, hogy milyet szeretne nekem: amit más messziről is lát, és tudja, hogy Én az Övé vagyok:) 1,2 cm széles arany-fehér arany,modern vonalú. Alkalmi vétel volt, ha akkor kilép az ajtón, elvitte volna más. És igen, elgondolkoztam a használt gyűrű kérdésen, mikor megkérdeztem, hol vette, nem titkolta.De őszintén, egy pillanatig sem volt bennem rossz érzés, ha már a rossz ómennél tartunk. Biztos lett volna egy kicsi kételyem,ha negatív aurája van a gyűrűnek. Szerintem egy beteljesületlen romantikus szerelemből való, amit Én élhetek meg....
2011. júl. 25. 23:47
26/28 anonim válasza:
Az utolsó vagyok. Konkrét válaszom kérdésedre:
Ha ne adj' Isten 2 év múlva elválnátok, gondolod azért lenne, mert használt gyűrű volt párod ujján? Vagy azért nem illettetek össze? Vagy talán minden elvált párnak használt gyűrűje volt? XD A fontos, puhatold ki, hogy Kedvesedet zavarná-e a használt gyűrű. Semmi más nem fontos!
2011. júl. 26. 00:17
27/28 anonim válasza:
Bocs, kicsit fáradt vagyok. " mert"
2011. júl. 26. 00:18
ez kb. olyan marhaság, mint hogy más nem próbálhatja fel a karikagyűrűdet, mert tönkremegy a házasság.
2011. júl. 26. 06:42
Kapcsolódó kérdések: