Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Használt karikagyűrűről...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Használt karikagyűrűről vélemény?!

Figyelt kérdés
2011. júl. 18. 14:33
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
55%
felejtsd el...
2011. júl. 18. 16:04
 12/28 anonim ***** válasza:
59%
Engem a férjem azzal a gyűrűvel jegyzett el, amivel az előttem lévő menyasszonyát. Na és akkor mi van? Nagyon szép gyűrű, nem is volt olcsó, most dobjuk ki vagy adjuk be gramm áron? (gyémánt gyűrű). Én úgy fogom fel, hogy a férjem ezt a gyűrűt akkor is nekem vette, mikor az előző hölgy nagy nehezen kiharcolta tőle az eljegyzést, csak akkor még nem tudta :) Mai napig hordom és nagyon szeretem a gyűrűt.
2011. júl. 18. 17:52
 13/28 anonim ***** válasza:
69%

17>52

jo neked , hogy ennyire optimista vagy:)/ de komolyan

en gramm aron beadnam, vagy inkabb a semmi mint az a gyuru.

amugy hasznalt gyuru nekem se kene, inkabb ezust de uj...

21/.L

2011. júl. 18. 23:13
 14/28 anonim válasza:
74%
Szerintem ne egy életre szól a választásod így meg kell adni a modját :DDDDDDDD
2011. júl. 19. 11:30
 15/28 anonim ***** válasza:

Csak abban az esetben, ha családi örökség.

Nem tudnám másnak a levett gyűrűjét hordani, akkor inkább ne legyen.

2011. júl. 20. 08:24
 16/28 anonim ***** válasza:
81%

Szerintem nyugodtan használd te is. Az új is csak beolvasztott régiből készült. :-)

Nem ezen múlik a boldogság.

Csak a mérete legyen jó. Legalább nem adtok ki feleslegesen pénzt.

Mi kaptuk a gyűrűt, nem is tudom, de valószínűleg használt. Nekünk csak az eskövőre kellett, azóta csak nagyon-nagyon ritkán húzom fel, a feleségem pedig sose hordja. És már 15 éve boldog házasok vagyunk. Balesetveszélyes a gyűrűt hordani. Több garázsajtóba és ide-oda akadt gyűrűről hallottam.

2011. júl. 20. 09:15
 17/28 anonim ***** válasza:
90%

Nem értem ez a csak új gyűrűt vagy inkább nem hozzáállást. Ha valaki megteheti, hogy új gyűrűt vegyen a menyasszonyának meg fogja tenni. Ha valaki életében egyszer rosszul döntött és van egy talonban lévő gyűrűje és mondjuk nincs pénze egy másikra, akkor miért ne adhatná azt. Mi ez a levetett gyűrű dolog? Azt hiszitek, amit a boltban vesztek senki sem próbálgatta fel 50x? Hogy nem mások beolvasztott (elrontott házasság) gyűrűjéből készül? Szerintem az a fontos, hogy kitől kapod a gyűrűt és hogy maga a gyűrű tetszik-e. Nem az, hogy hány Marika meg Julika hordta.

Könnyű az embernek a markát tartani egy szép gyűrűért, de nem ingyen dobálják a férfiak után őket. Nem értem hogy a nagyi gyűrűje miért jobb és nem levetett gyűrű mint bármelyik másik a férfi vagy családja tulajdonában lévő szép eljegyzési gyűrű. 2 generáció után már az is nagyi gyűrű lesz és onnantól már oké? Ezt én nem értem. Nekem az a fontos, hogy a férjem megkérte a kezemet. Elvett feleségül. Imád. Sajnos nincs sok pénzünk sőt mondhatjuk hogy nagyon kevés van. Ha arra vártam volna hogy mikor lesz fölösleges pénze gyűrűre még menyasszony se lennék. Nem a tárgyak a fontosak, hanem az érzelmek, hogy az adott tárgyat kitől és miért kapjuk. Annak a tárgynak a mi életünkben ott kezdődik a pályafutása, az, hogy előtte kinek mit jelentett az nekünk nem számít. Ez olyan mintha csak szűz pasikkal járnánk, mert más levetett barátja nekem nem kell...

2011. júl. 20. 11:34
 18/28 anonim ***** válasza:
Minek a gyűrű? Ha már mindegy milyen, és a pénz a lényeg, legyen ezüst, az olcsóbb, mint a használt arany. A beolvasztott gyűrű számomra "újjá született", így az nekem új. Mindenki saját maga dönti el... Sok sikert a nászhoz! :)
2011. júl. 21. 16:12
 19/28 anonim ***** válasza:
100%

Sok a sznob, azért ennyi a tiltakozó :-D

Ha megkéri a kezedet tök mindegy nekem egy anyacsavar gumi alátétje is megtenné ideiglenesen, persze azt nem hordanám.

Hülye szó ez hogy "használt" egy ékszerre. Inkább mondanám azt hogy antikolás folyamatában van :-D

De biztosan rákérdeznék, mert elfogadni elfogadnám megkérést ezzel együtt is, de tudni akarnám miért ezt adja.

2011. júl. 21. 16:27
 20/28 anonim ***** válasza:
100%

Ha szép, illik hozzám, akkor miért ne? Pláne. ha a kinézete is olyan antik, vintage stílusú.

Nem érdekel, hogy a gyűrű drága legyen, arany/fehérarany/platina, gyémántos/tökömtudja milyen, ha egy befőttesgumit hurkolna az ujjamra, annak is örülnék. Ezen fennakadni egyszerű sznobizmus.

2011. júl. 22. 17:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!