Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Használt karikagyűrűről vélemény?!
17>52
jo neked , hogy ennyire optimista vagy:)/ de komolyan
en gramm aron beadnam, vagy inkabb a semmi mint az a gyuru.
amugy hasznalt gyuru nekem se kene, inkabb ezust de uj...
21/.L
Csak abban az esetben, ha családi örökség.
Nem tudnám másnak a levett gyűrűjét hordani, akkor inkább ne legyen.
Szerintem nyugodtan használd te is. Az új is csak beolvasztott régiből készült. :-)
Nem ezen múlik a boldogság.
Csak a mérete legyen jó. Legalább nem adtok ki feleslegesen pénzt.
Mi kaptuk a gyűrűt, nem is tudom, de valószínűleg használt. Nekünk csak az eskövőre kellett, azóta csak nagyon-nagyon ritkán húzom fel, a feleségem pedig sose hordja. És már 15 éve boldog házasok vagyunk. Balesetveszélyes a gyűrűt hordani. Több garázsajtóba és ide-oda akadt gyűrűről hallottam.
Nem értem ez a csak új gyűrűt vagy inkább nem hozzáállást. Ha valaki megteheti, hogy új gyűrűt vegyen a menyasszonyának meg fogja tenni. Ha valaki életében egyszer rosszul döntött és van egy talonban lévő gyűrűje és mondjuk nincs pénze egy másikra, akkor miért ne adhatná azt. Mi ez a levetett gyűrű dolog? Azt hiszitek, amit a boltban vesztek senki sem próbálgatta fel 50x? Hogy nem mások beolvasztott (elrontott házasság) gyűrűjéből készül? Szerintem az a fontos, hogy kitől kapod a gyűrűt és hogy maga a gyűrű tetszik-e. Nem az, hogy hány Marika meg Julika hordta.
Könnyű az embernek a markát tartani egy szép gyűrűért, de nem ingyen dobálják a férfiak után őket. Nem értem hogy a nagyi gyűrűje miért jobb és nem levetett gyűrű mint bármelyik másik a férfi vagy családja tulajdonában lévő szép eljegyzési gyűrű. 2 generáció után már az is nagyi gyűrű lesz és onnantól már oké? Ezt én nem értem. Nekem az a fontos, hogy a férjem megkérte a kezemet. Elvett feleségül. Imád. Sajnos nincs sok pénzünk sőt mondhatjuk hogy nagyon kevés van. Ha arra vártam volna hogy mikor lesz fölösleges pénze gyűrűre még menyasszony se lennék. Nem a tárgyak a fontosak, hanem az érzelmek, hogy az adott tárgyat kitől és miért kapjuk. Annak a tárgynak a mi életünkben ott kezdődik a pályafutása, az, hogy előtte kinek mit jelentett az nekünk nem számít. Ez olyan mintha csak szűz pasikkal járnánk, mert más levetett barátja nekem nem kell...
Sok a sznob, azért ennyi a tiltakozó :-D
Ha megkéri a kezedet tök mindegy nekem egy anyacsavar gumi alátétje is megtenné ideiglenesen, persze azt nem hordanám.
Hülye szó ez hogy "használt" egy ékszerre. Inkább mondanám azt hogy antikolás folyamatában van :-D
De biztosan rákérdeznék, mert elfogadni elfogadnám megkérést ezzel együtt is, de tudni akarnám miért ezt adja.
Ha szép, illik hozzám, akkor miért ne? Pláne. ha a kinézete is olyan antik, vintage stílusú.
Nem érdekel, hogy a gyűrű drága legyen, arany/fehérarany/platina, gyémántos/tökömtudja milyen, ha egy befőttesgumit hurkolna az ujjamra, annak is örülnék. Ezen fennakadni egyszerű sznobizmus.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!