Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Most akkor hogy van ez?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most akkor hogy van ez?

Figyelt kérdés
A párommal már 3 éve járunk és 3 hete amikor takarítottam akkor találtam a zoknijai közt egy dobozkát benne egy gyűrűvel. Titokban nagyon megörültem mert gondoltam ez azt jelenti, hogy megkéri majd a kezem. Minden este megpróbáltam az átlagosnál kicsit csinibb lenni mint szoktam, hátha pont akkor kéri meg a kezem. De eltelt már 3 hét és még mindig semmi, és eltünt a gyűrű onnan.
2011. júl. 14. 15:12
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
75%
Biztos eljegyzési gyűrű? Ha sima ékszergyűrű, akár családtagnak is vehette szülinapra.
2011. júl. 14. 15:14
 2/23 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nagyon izgul, és még nem tartotta alkalmasnak az időpontot :) Nyugodj meg, csak várni kell rá!
2011. júl. 14. 15:15
 3/23 A kérdező kommentje:

Eljegyzési gyűrűnek tűnt és senkinek sincs szülinapja a nyáron szinte.

Remélem tényleg csak izgul :)

2011. júl. 14. 15:18
 4/23 A kérdező kommentje:
De mi van ha egy másik nőnek vette a gyűrűt!?!?
2011. júl. 14. 15:20
 5/23 anonim ***** válasza:
Ha több hét múlva vagy hónapok múlva sem kéri meg és nem történt köztetek valami nagyobb balhé ami miatt visszakozhatna,akkor gyanakodhatsz.
2011. júl. 14. 15:25
 6/23 anonim ***** válasza:

Ha tudod hogy szeret, és nem szokott éjfél után hazajönni(kivéve a munkából) akkor bízhatsz benne hogy neked vette.

2. Voltam

2011. júl. 14. 15:41
 7/23 A kérdező kommentje:
Nagy veszekedésünk még soha nem is volt,és csak egyszer volt olyan hogy éjfél után jött haza, egy hónapja, de nem a munka miatt, azt mondta hogy egy régi haverjával volt, máskor meg amikor leküldöm boltba kevés cuccért akkor másfél óráig lent tud lenni...úristen lehet hogy tényleg megcsal!? kezd összeállni a kép, lehet. csak ezt ne!
2011. júl. 14. 16:13
 8/23 anonim ***** válasza:
Nem hiszem, szeritnem az ismerőseivel/barátjaival beszélget...
2011. júl. 14. 18:07
 9/23 A kérdező kommentje:
Nagyon remélem, hogy minden rendben van...
2011. júl. 14. 18:20
 10/23 anonim válasza:

ez durva szokott lenni, mikor így elkezd kombinálni az ember agya...

szerintem ne hallgass ilyenkor azokra a hangokra, amik meggyanúsítják, vagy egyből a legrosszabbat feltételezik.

várj türelmesen, és hidd el, szerintem csak a megfelelő pillanatot várja :))

2011. júl. 14. 19:21
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!