Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Ha tudja hogy én vagyok a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha tudja hogy én vagyok a nagy Ő, meg tőlem akar gyereket, akkor miért csak sok év múlva házasodjunk?

Figyelt kérdés

24 leszek lassan,párom 26,4 éve együtt vagyunk,gyakorlatialg együtt is lakunk,(sosem mondtam h költözzön hozzám,magától jött),magától hozta fel és hozza fel egyre gyakrabban hogy melyikőnktől mit fog örökölni a leendő kifiunk (merth azt akar),és hasonlókat.

De amikor szóbakerül eljegyzés,házasság (nem a miénk),akkor mindig az a reakció,hogy hülye aki fiatalon (munkatársa 25,rá mondta legutóbb) házasodik,ő 30 éves kora előtt nem akar.De gyereket meg akkor amikor én is nagyjából 30 leszek.

Eddig nem igazán reagáltam erre,de nem értem,és elszomorit.

Gyereket hamarabb én sem akarok,ezzel tisztában van ő is.De esküvőt miért nem lehet hamarabb?Tudja hogy semmi nagy felhajtást nem szeretek,nincs is nagyon sok ember akit meghivni,és pénz is lenne még nagyobb felhajtásra is.

Ha meg ennyire tudja h én vagyok élete párja,akkor mire kell várni?

kerek-perec megkérdezni meg mégsem akarom,mert rosszul sülne el.

24/N

2011. máj. 23. 11:11
1 2 3 4
 21/36 anonim ***** válasza:
Megmondom mi a baj: az, hogy a "párod" meg "együtt vagyunk 4 éve"- nem érzed a választ? Mi a fenét kaphat még tőled-papírral, ami kötelezettségekkel jár- a jelenlegi helyzethez képest, ha már mindent megkapott kötelezettségek nélkül? Rossz mozi, ami van, az eredmény okszerű.Sajnálom.
2011. jún. 9. 23:26
 22/36 anonim ***** válasza:

Nekem úgy tűnik, hogy vagy megkéred te a kezét vagy évekig gondolkodhatsz, vajon mit akar.

Egyébként az az egyszerű indok is lehet, hogy kényelmes. Jó így neki, hiszen már az övé vagy, akkor meg minek annyit szervezkedni, izgulni, "felesleges" pénzt költeni, hivatalos papírokat intézni... Sok férfi egyszerűen csak a háta közepére kíván egy családi eseményt, amin ő főszereplőként, kényelmetlen ruhában, ciki romantikus érzelmeket nyilvánít ki.

2011. jún. 10. 05:02
 23/36 A kérdező kommentje:

23:26

és akkor mi a megoldás?

eddigi éveket már nem lehet elmulasztani

utolaó:

Az biztos hogy házassgot akar,mert gyereket csak ugy akar...azt meg már kielemezgette elég sokszor hogy melyikőnktől mit örököl (tulajdonságot)

2011. jún. 10. 06:40
 24/36 anonim ***** válasza:
Mi szoktunk róla beszélni és tudom h. elvenne feleségül, gyűrűt is nézett,de nincs rá pénz.A párom se sietteti minden áron, én úgy érzem, h. a fiúk, vagy legalább is ő úgy van vele, h. tény h. úgy érzi én vagyok az igazi,de erre meg kell érni,mert felelősség.Utána ha mégis valami gond lesz akkor sokba kerül a válás, a vagyonmegosztás stb.Ugyan így a gyerek kérdés is.Én pl. fiatalon szerettem volna gyereket és nem érdekelne ha házasság elött lenne,mert inkább a ygerekre költök mint az én esküvőmre.Viszont vannak akik nem akarják lekötni magukat,még élni akarnak stb.Ugyan így a házasság is.Teljesen más érzés az h. tudod törvényesen is összetartoztok,mint az h. jártok.Bár őszintén szólva egy eljegyzés azért belefér.Mert az egy előre lépés,de mégsem végleges.A másik, h. az esküvő az csak a nőnek fontos,mert ő lesz szép ruhába és miatta lesz a szép ünnepség is, egy férfinak szerintem kín egy ilyen nagy felhajtás,persze aki szerelemes az idővel ha elég érettnek érzi magát akkor megteszi a szerelméért.Pl. a kolléganőm párja megmondta h. ő soha többet nem akar házasodni(ő már egyszer elvállt),akkor is szerelmes volt,de ami utána következett a válási per alatt azt nagyon megszenvedte,ezért nem akar újabb törvényes kapcsolatot.
2011. jún. 10. 07:22
 25/36 anonim ***** válasza:

Soha nem voltam nagy házasságra vágyó, nem is tartottam fontosnak, pedig nő vagyok. Viszont kb egy éve kiderült, hogy nekem lenne egy jó lehetőségem külföldön kicsit később, viszont a párom csak úgy tarthatna velem, ha házasok vagyunk (egyébként neki sokkal több szívással járna az ügyintézés). A külföldi ötletre ő is fellelkesült, én pedig tényszerűen felsoroltam neki, hogy mik a követelmények, többek között a házasságot is.

Fél év után - addig nem reagált rá semmit - mondta, hogy oké, most bemegyünk a hivatalba időpontot kérni. Egy hónap múlva házasok voltunk.

Az esküvőn végig vigyorgott, volt, aki megkérdezte, hogy neki is tud-e extasyt szerezni :)) De bogyó nélkül volt ennyire vigyorgós, még én is meglepődtem rajta.

Utólag mondta, hogy ő kb. két évvel későbbre tervezte volna, most a körülmények miatt húzott csak bele. Aminek ellentmond, hogy mennyire örült az esküvőn és utána is büszkén mutatott be mindenkinek úgy, hogy a feleségem.

Eléggé ellentmondásos, de már volt házas és szerintem emiatt volt bizonytalan ezzel kapcsolatban.

A vicc, hogy az esküvő előtt néhány nappal én pánikoltam be, hogy bakker, ez már végleges, mi van ha....

Mondta, hogy nyugi, ha gáz van, el tudunk válni. Ettől úgy megnyugodtam, hogy többet nem idegeskedtem rajta :)

2011. jún. 10. 08:19
 26/36 A kérdező kommentje:

Nálunk nem gond az anyagi része,van nekünk is pénzünk,bár szülőket ismerve még egy szelet sütit se fognak majd engedni fizetni.

Bár nem is akarok nagy felhajtást,templomban néz aki akar,utána többi már csak nagyon szűk családdal,ami kb 15 fő.

Az viszont hülyeség,hogy az esküvő csak a nőnek fontos.Templomi esküvőt pl addig nem is akartam amig párom nem közölte,hogy ő csak anyakönyvvezető eltt nem vesz el,neki a templomtól esküvő az esküvő.Erre rábólintottam,ahogy arra is hogy majd egyszer ott legyen ahol ő keresztelve lett régen.

2011. jún. 10. 08:36
 27/36 anonim válasza:
Ha ennyire mindennapos téma,akkor minek erőltetni?Csak elrontod.Az a papír semmit se ér.Főleg,hogy 18 perc alatt,meg lehet szüntetni.Vár ki amíg,megkér...Azt is kezd el neki mondogatni,hogy nem biztos,hogy fia lesz.Nézd,hogyan reagál.Az én volt férjem,nem bírta elviselni,hogy csak lányt tudott csinálni.
2011. jún. 10. 09:07
 28/36 A kérdező kommentje:

mondtam hogy ne legyen 100%-ig biztos egy kisfiúban...

rendesen kiakadt amikor megmondtam hogy bioszórán elaludt,és lemaradt arról a részről,hogy az ő spermája döntő h fiú vagy lány:)

bár amennyire képes egy kis rágcsálót szeretni (azok vannak nekünk),ha lányunk lesz,imádni fogja,mind1,csak egészséges legyen

2011. jún. 10. 09:22
 29/36 anonim ***** válasza:
Mert fél, hogy ha elvesz, és mégis talál egy jobbat, és akkor mi lesz. Szerintem egy nővel szemben baromira nem korrekt ez a viselkedés. A kapcsolatban ketten vagytok, nem igazán fair kijelenteni, hogy "ő" hogy akarja. Figyelembe kéne venni legalább 50%-ban a te akaratodat is - és ennek fényében dönteni. Ha meg annyira összeegyeztethetetlen az álláspont, sajnos mégsem te vagy a nagy ő. De sokkal jobb, ha ez most derül ki, mert 30 évesen baromi nehéz lesz normális párt találni, és gyerek szempontjából baromi gyorsan kell ismerkedned, mert hipp-hopp 35 meg 40 leszel.
2011. jún. 10. 10:50
 30/36 anonim ***** válasza:

Szerintem sok oka lehet az ilyesminek...

Én az első páromhoz azért nem akartam feleségül menni, mert nem voltam szerelmes belé soha és nem voltam túl boldog. A mostani páromhoz meg azért nem akarok már, mert elvette a kedvemet, olyan kedvetlen ha a házasságról van szó...Mintha nem lenne számára megtiszteltetés, hogy engem elvehet. Azóta emiatt annyira megromlott bennem valami, hogy már elvenne ugyan feleségül, de nem bírom rászánni magam. Úgy érzem, ha nem akar, akkor nem muszáj engem elvenni.

Sokáig puffogtam magamban, hogy biztos ha jó nő lennék, akkor már elvett volna és biztos nem igazán szeret, stb...

Nem akartam én erről beszélni vele, de mivel egyre többször volt mosolyszünet a hangulatom miatt, kiszedte belőlem, mi a bajom.

Amikor végre kitárgyaltuk, elmondta hogy épp ezek a mosolyszünetek tartják vissza az esküvőtől. Mostanában már átlag 2 havonta egyszer biztos hogy eljutok oda, hogy nem bírok vele felszabadult és boldog lenni, sőt olyankor napokig azon rágódok, hogy szakítani kéne, hisz úgysem szeret. Ezt ugyan nem mondom neki, mert nem vagyok biztos benne, de megérzi. Ő maga mondta, hogy olyankor azon gondolkozik, hogy szakítani akarok, most költöznie kell vagy nem...És ezek úgy tűnik megviselik őt, és azt mondta, arra vár, hogy legyen végre egy hosszabb, békésebb időszak. Ő maga furcsának találná, ha rögtön azután, hogy szakításon gondolkodunk, belevágnánk egy esküvőbe. Csak azt nem fogja fel, hogy ez ördögi kör, mert én egyre értéktelenebbnek érzem magam, amiért nem kellek neki, és egyre érzékenyebb vagyok a hülyeségeire, és egyre kevesebb a boldog időszak, amiben részünk van.

Ha idejében felvállalt volna, ha idejében megkéri a kezem, ha idejében megteszi a lépéseket, amikre egy kapcsolat megérett, sose jutunk ide. De ő még mások előtt a kezemet se fogta meg, amikor én már úgy éreztem, régesrég itt lett volna az ideje. Na, ott romlott el örökre minden.

Azt is csak sokára értettem meg, hogy bár megbeszéltük, hogy lesz gyerekünk, tudja hogy én (nő létemre!) nem igazán akarok gyereket, leginkább az ő kedvéért vállaltam volna ilyesmit, és ez zavarja őt, mert ő mindenáron akar majd gyereket és kicsit bizonytalan bennem, és aláírom ez nem alaptalan, mert totális képtelenségnek érzem, hogy a hasamban nőjön valami, aztán meg évekig a nyakamon lógjon állandóan...És ezt főleg azóta érzem így, mióta megromlott a kapcsolatunk, mert úgy érzem, nem kellek neki örökre és feltételek nélkül, és akkor hogyan kössem le magam mellé? Nem akarom én az egyedülálló anyukák népes táborát szaporítani.

És ez a sok rágódás, félreértés tönkretett egy alapvetően nagyon jó kapcsolatot. Olyanok voltunk, hogy volt aki azt mondta, egész életében rajtunk kívül még egyetlen páron érezte azt, hogy annyira összeillenek, hogy az egyszerűen tökéletes. És mégis elromlott. Az én hibámból és az övéből is, tudom.

Egyszer azt mondta nekem, hogy tudja mennyire nem akarok gyereket, és mégis velem van. És akkor hirtelen azt éreztem, hogy ez valami szokatlan szerelmi vallomás volt, mert számomra nem fontos a gyerek, de neki igen, és ha velem van, ezt mégis kockáztatja, és mégis velem van.

Mostanában egyre gyakrabban érzem azt, hogy nem leszek már vele boldog sohasem.

2011. jún. 10. 11:14
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!