Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Akkor most házasodjunk cigánnyal?

Akkor most házasodjunk cigánnyal?

Figyelt kérdés
"Saját jogán juttatnánk lakáshoz egy roma családot, ha a gyermekét iskolába, óvodába járatja, ha legalább az egyik szülő elkezd dolgozni, és ha látjuk, hogy elkezdett termelni, és képes fenntartani a lakást" - mondta Farkas Flórián
2011. máj. 25. 21:12
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
91%
már régebben is voltak ilyenek. aztán mi lett? parkettát eltüzelték, radiátort beadták MEH-be, stb.
2011. máj. 25. 21:16
 2/13 anonim ***** válasza:
99%

Inkább valljuk magunkat cigánynak! Bizonyítsák be, hogy nem vagyunk azok! Csináljanak genetikai vizsgálatot!

(Hoppá! Az emberi rassz genetikai úton történő vizsgálata tilos az összes demokratikus országban. Nna, akkor most mi lesz?)

2011. máj. 25. 21:24
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
ezt én sem értem. mi alapján igazolja valaki, hogy cigány (annak ellenére, hogy 90%uknál látszik, de az hivatali szinten kevés)
2011. máj. 25. 21:26
 4/13 anonim válasza:
75%
Ha valaki cigány akkor az a személyi igazolványban nincs benne?
2011. máj. 25. 21:32
 5/13 anonim ***** válasza:
91%
De most viccen kívül: hogy is van ez a kettős mérce? Én nem vagyok cigány, ezért nem kaphatok saját jogon lakást. Ez eddig nem is baj. A baj inkább az, hogy engem faji alapon hátrányosan megkülönböztetnek egy "ultrademokratikus" országban, és ezt még közlik is velem a közszolgálati médiumok.
2011. máj. 25. 21:32
 6/13 anonim ***** válasza:
100%

"Inkább valljuk magunkat cigánynak!"

SOHA nem vallanám magam cigánynak semmi pénzért :D

2011. máj. 25. 21:54
 7/13 anonim ***** válasza:
91%
sose lesz ilyen, csak Flórinak agyára ment a politika
2011. máj. 25. 21:56
 8/13 anonim ***** válasza:
90%

Most két eset lehetséges:

1. Kamu az egész. Ez a valószínűbb. Nem hiszem, hogy itt lenne pénz -ha nagyon akarnák is- 100 ezernek lakás ajándékozására. (Mellesleg pont ennyien nem tudják tartósan fizetni a jelenlegi lakáshitelüket, és nekik se ajándékozza oda senki ingyen a lakásukat még a részben törlesztett hitel ellenére sem.)

2. Ha netán ezt komolyan gondolják, és akár csak részben is beindul -amit nagyon kétlek-, hát akkor elmondhatjuk, hogy tényleg forradalom van itt. Ez egy igazi forradalmi fordulat lenne. Ma Farkas Flórián valami olyasmit fejtegetett a Duna Tv-ben, hogy eddig a cigányok hátrányban voltak, nem adott nekik munkát senki, ha megfeleltek, akkor se, ezentúl pedig az lesz, hogy a cigány embereknek kell elsőként felajánlani a munkát. És mellé a lakást is. Hát nem is tudom...

2011. máj. 25. 21:59
 9/13 anonim ***** válasza:
83%
Vendégségbe jöttek, de kezdenek nagyon visszaélni a "vendégszeretettel".
2011. máj. 25. 22:44
 10/13 anonim ***** válasza:

"Ha valaki cigány akkor az a személyi igazolványban nincs benne?"

Nincs. Épp ez az, hogy mi alapján lenne benne?

2011. máj. 26. 06:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!