Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Magyarországon a kreol bőr az...

Magyarországon a kreol bőr az egyenlő a cigánnyal?

Figyelt kérdés

Csak érdekel, mert magam is kreol bőrű vagyok , NEM vagyok cigány... Sokak szerint pedig aki kreol bőrű az cigány :|

Ti mit gondoltok erről ?

2009. okt. 1. 18:58
1 2 3 4
 1/38 anonim válasza:
87%

Ez egyáltalán nem igaz! Csak a sok idióta ember hiszi azt, hogy egyenlő... Ez egy külső adottság. És szerintem tök jó, ha valakinek kreol bőre van. Az annyira tetszik nekem... (=

Nekem meg nagyon fehér a bőröm. Most albínó lettem? X'D

2009. okt. 1. 19:05
 2/38 A kérdező kommentje:
Csak elég szar úgy h mgaszólnak a hátam mögött h "cigó", pedig nem is nézek annak ki, és nem is vagyok az, csak kreol am bőröm... :S nekem meg a fehér bőr tetszik...
2009. okt. 1. 19:10
 3/38 anonim válasza:
78%

Sajnos sok esetben tényleg általánosítanak az emberek.

Egyes embereknek sok mindenben a külsőség a fontos.

Nem minden cigány bűnöző és nem minden magyar becsületes.

Ismerek olyan magyart aki "cigányabb" a cigánynál!

Lehet lepontozni! Ez ma nagyon megy!

2009. okt. 1. 19:28
 4/38 anonim ***** válasza:
52%

a nem minden cigény bűnöző meg blabla-t hagyjuk már. a cigányok 95%-a ocsmány de ne is menjünk bele.

Válasz a kérdésre, értelemszerűen a kreol az néger+fehér szülőktől van. Egyszerűen hasonlítasz a cigókhoz, pechedre. És amúgy a cigányoknál se a bőrszín dominál, hanem a viselkedésük. Azzal bsszák ki a biztit.

Vagy szard le ha valaki cigánynak néz, vagy ha nagyon nem bírod, akkor próbálj kifeezeten úgy öltözködni, hogy ne hasonlítson a stílusod a cigányokéhoz.

2009. okt. 1. 19:32
 5/38 A kérdező kommentje:
Nem öltözködök úgy, mint egy cigány :D csak hát a bőröm... igen a cigányoknál nem a bőr dominál, de ez nem is érdekel, hanem az, hogy egy átlagos ember hogy néz rám. Hát igen általánosítanak az emberek, hogy ha barna a bőr akkor az bizti h cigány... hát igen ez a Magyarországi helyzet, kellene már kezdeni vmit evvel is ...
2009. okt. 1. 19:39
 6/38 anonim ***** válasza:
84%
És a sok divatbolond (szépen fogalmaztam), akik szoliba járnak? Azok ugye nem pont ebből a célból teszik. A környezeteddel van a baj! Nézőpont kérdése...
2009. okt. 1. 19:47
 7/38 anonim válasza:
36%

Hurrá!

Megint lepontoztak, nem kicsit......

Nem is értem miért???

2009. okt. 1. 19:53
 8/38 anonim ***** válasza:
69%
az a cigány aki mondja,az igazi cigány fehér bőrű,az fehér cigány,magyarországon sok van.az én gyerekeim is kreol bőrűek és büszke vagyok rájuk,mert gyönyörűek és okosak,de nem cigányok,hanem félig örmények.
2009. okt. 1. 19:54
 9/38 anonim ***** válasza:
96%
azért a kreol emberek és a cigányok között van különbség..teljesen más a hajuk, az arcuk, a szemük.szerintem ezt nem lehet összetéveszteni.
2009. okt. 1. 19:55
 10/38 A kérdező kommentje:
Pedig nagyon sokan összetévesztik :S vagy lehet csak idegesíteni akarnak... nemtudom, nekem sötétbarna a hajam és a szemem is barna ...
2009. okt. 1. 20:01
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!