Magyarországon a kreol bőr az egyenlő a cigánnyal?
Csak érdekel, mert magam is kreol bőrű vagyok , NEM vagyok cigány... Sokak szerint pedig aki kreol bőrű az cigány :|
Ti mit gondoltok erről ?
Ez egyáltalán nem igaz! Csak a sok idióta ember hiszi azt, hogy egyenlő... Ez egy külső adottság. És szerintem tök jó, ha valakinek kreol bőre van. Az annyira tetszik nekem... (=
Nekem meg nagyon fehér a bőröm. Most albínó lettem? X'D
Sajnos sok esetben tényleg általánosítanak az emberek.
Egyes embereknek sok mindenben a külsőség a fontos.
Nem minden cigány bűnöző és nem minden magyar becsületes.
Ismerek olyan magyart aki "cigányabb" a cigánynál!
Lehet lepontozni! Ez ma nagyon megy!
a nem minden cigény bűnöző meg blabla-t hagyjuk már. a cigányok 95%-a ocsmány de ne is menjünk bele.
Válasz a kérdésre, értelemszerűen a kreol az néger+fehér szülőktől van. Egyszerűen hasonlítasz a cigókhoz, pechedre. És amúgy a cigányoknál se a bőrszín dominál, hanem a viselkedésük. Azzal bsszák ki a biztit.
Vagy szard le ha valaki cigánynak néz, vagy ha nagyon nem bírod, akkor próbálj kifeezeten úgy öltözködni, hogy ne hasonlítson a stílusod a cigányokéhoz.
Hurrá!
Megint lepontoztak, nem kicsit......
Nem is értem miért???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!