Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Magyarországon a kreol bőr az...

Magyarországon a kreol bőr az egyenlő a cigánnyal?

Figyelt kérdés

Csak érdekel, mert magam is kreol bőrű vagyok , NEM vagyok cigány... Sokak szerint pedig aki kreol bőrű az cigány :|

Ti mit gondoltok erről ?

2009. okt. 1. 18:58
1 2 3 4
 11/38 anonim ***** válasza:
87%
A cigányoknál a szemfehérje nagyon jellegzetes,sokkal inkább.mint a bőr színe. Rengeteg gyönyörű kreol bőrű fehér ember van,de azok tiszta,szép tekintetűek. A cigók bőre fehértől a teljesen sötétig nagyon sokféle lehet (láttam sok szerb cigányt,azok szinte feketék, de a szemük fehérje mindnek egy jellegzetes árnyalattal bír.Összetéveszthetetlenek.
2009. okt. 1. 20:20
 12/38 anonim ***** válasza:
64%
Ezt is a cigányoknak köszönhetjük
2009. okt. 1. 20:50
 13/38 anonim ***** válasza:
89%
Hogyha a bűnügyi hírek nem süketelnének és ködösítenének "kreol bőrű"-zéssel, hanem egyértelműen leírnák, hogy cigány elkövetőt keresnek, akkor szerintem sokkal kevésbé lenne jellemző, hogy az emberek egyenlőségjelet tesznek igazi cigány és kreol bőrű egyéb ember közé. Egyébként tényleg nem a cigány származással, hanem a cigány VISELKEDÉSMÓDDAL van a baja lényegében mindenkinek. A bőrszín kutyára nem érdekelne senkit, ha a cigányok (tisztelet a kivételnek) a viselt dolgaikkal nem alapozták volna meg olyan gondosan, hogy a nevük gyakorlatilag szitokszóvá váljon.
2009. okt. 1. 20:52
 14/38 anonim ***** válasza:
94%

Figyelj, én nem bőrszín alapján ítélek. Egyszerűen ha szembejön egy cigány én megmondom hogy az, látszik rajta. Úgy öltözködik, úgy viselkedik, hordákban jár, a tekintetével ölni tudna, a pénztárcámat bámulja ha az feltűnő helyen van, és még sorolhatnám.

Nekem egy cigánnyal sincs bajom, ha ember módjára viselkedik és él, de nagy részüket kollektíven állatkertbe dugnám a rácsok mögé, mert kb így viselkednek.

Ja engem meg a nézeteim miatt folyton lefasisztáznak (mintha tudnák, hogy mi az egyáltalán, de ahhoz ugye kellett volna történelmet is tanulni), de szerencsére egyre kevesebben. Szerinted sokkal jobb? Pedig én mindig sietek megjegyezni, hogy a törvénykövető cigányokkal semmi bajom, de ez valamiért senkit nem szokott érdekelni...

2009. okt. 1. 20:54
 15/38 anonim ***** válasza:
92%
Én is ismerek kreolbőrűeket, de fehér emberek csak egyszerűen barnább a bőrük. Nekem sosem okozott gondot hogy megkülönböztessem őket a cigányoktól, egyszerűen teljesen már az arcuk, fehér arcuk van és a hajuk sem cigányhaj színű(fekete ami vörösesbarnán fénylik). Aki összekever az ostoba, vagy nincs szeme...
2009. okt. 1. 20:58
 16/38 A kérdező kommentje:

20:50 -es, mármint mit ? A kreol bőrt?

Mert ha azt, csak, hogy elmondjam a kreol bőr nem a cigányoktól származik.

Persze, vannak félvér-ek is de azokon sztem is lászik...

2009. okt. 1. 21:11
 17/38 anonim ***** válasza:
90%

Én is kreol bőrű vagyok.

De nem annyira, mint egy cigány. Szóval mondhatjuk, hogy világos kreol. :D

De ettől függetlenül néha engem is lecigányoznak.

2009. okt. 1. 21:39
 18/38 anonim válasza:
91%
Szerintem sem lehet összetéveszteni, a jellegzetes vonások miatt sem, hogy mást ne említsek... :)) örülj neki, hogy kreol bőrű vagy, ne foglalkozz a sokasággal.
2009. okt. 1. 22:39
 19/38 anonim ***** válasza:
0%

Ez a szemfehérje duma elég gáz,egészségügyben dolgoztam,és bizony bizonyos betegségek megváltoztatják a szemet+ a stressz oldók stb.

Mire gondoltok, milyen jellegzetességek ezek?

Mint a fekáknak?

Aki a cigányokat leszólja és nem a bűnözőket általában ,bármelyik magyart bántaná ha úgy fújna a szél...szerintem

2009. okt. 2. 10:36
 20/38 anonim ***** válasza:
91%

Szerintem szexi a kreol bőr:)

Plusz a cigányokat a szemükből meglehet ismerni

2009. okt. 2. 14:10
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!