Magyarországon a kreol bőr az egyenlő a cigánnyal?
Csak érdekel, mert magam is kreol bőrű vagyok , NEM vagyok cigány... Sokak szerint pedig aki kreol bőrű az cigány :|
Ti mit gondoltok erről ?
Figyelj, én nem bőrszín alapján ítélek. Egyszerűen ha szembejön egy cigány én megmondom hogy az, látszik rajta. Úgy öltözködik, úgy viselkedik, hordákban jár, a tekintetével ölni tudna, a pénztárcámat bámulja ha az feltűnő helyen van, és még sorolhatnám.
Nekem egy cigánnyal sincs bajom, ha ember módjára viselkedik és él, de nagy részüket kollektíven állatkertbe dugnám a rácsok mögé, mert kb így viselkednek.
Ja engem meg a nézeteim miatt folyton lefasisztáznak (mintha tudnák, hogy mi az egyáltalán, de ahhoz ugye kellett volna történelmet is tanulni), de szerencsére egyre kevesebben. Szerinted sokkal jobb? Pedig én mindig sietek megjegyezni, hogy a törvénykövető cigányokkal semmi bajom, de ez valamiért senkit nem szokott érdekelni...
20:50 -es, mármint mit ? A kreol bőrt?
Mert ha azt, csak, hogy elmondjam a kreol bőr nem a cigányoktól származik.
Persze, vannak félvér-ek is de azokon sztem is lászik...
Én is kreol bőrű vagyok.
De nem annyira, mint egy cigány. Szóval mondhatjuk, hogy világos kreol. :D
De ettől függetlenül néha engem is lecigányoznak.
Ez a szemfehérje duma elég gáz,egészségügyben dolgoztam,és bizony bizonyos betegségek megváltoztatják a szemet+ a stressz oldók stb.
Mire gondoltok, milyen jellegzetességek ezek?
Mint a fekáknak?
Aki a cigányokat leszólja és nem a bűnözőket általában ,bármelyik magyart bántaná ha úgy fújna a szél...szerintem
Szerintem szexi a kreol bőr:)
Plusz a cigányokat a szemükből meglehet ismerni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!