Szélsőjobbosok! Bartátkoznátok egy cigánnyal?
Figyelt kérdés
2010. jún. 24. 22:01
1/35 anonim válasza:
Ha megérdemli, miért ne? Nem magával az emberrel van bajom, hanem az évtizedek alatt kialakult viselkedésformájukkal, ami ha nem is mindre de a nagy részükre jellemző. Viszont ismerek olyan cigányt, akinek érdemes a barátja lenni.
2/35 anonim válasza:
Barátkoznék, de csak akkor, hogy ha abba a 0,001% ,,becsületes és dolgozó cigány" csoportjába tartozik.
5/35 anonim válasza:
Nos, nekem több cigány barátom is van, viszont nem is tartom magam szélsőjobbosnak. Maximum annyiban, hogy a Jobbikkal szimpatizálok.
15/f
6/35 anonim válasza:
Te barátkoznál....mondjuk egy némettel? Mert te se nyílván a gyilkosaikkal, hanem a normális emberrel, így van a cigányoknál is, nem azzal a 0,01% normális cigánnyal van a baj, hanem a többivel, nem gondolod?
7/35 anonim válasza:
Én nem barátkozok velük, hanem megszerelem őket.
Addig kell a csavarhúzót használni rajtuk, amíg tökéletesen nem működnek.
8/35 anonim válasza:
SOHA!
Nem érdekel ki milyen,mindegyikben cigány vér csorog!GUSZTUSTALAN MIND!!!!!
9/35 anonim válasza:
Lepontoztatok, pedig Én csak az igazat mondom! :)
Egy cigány nem lesz sosem a barátod, például ha pénzről lenne szó, lehúzna egy az egyben, akkor már nem lennél a barátja, köcsög majmok ezek mind, NINCS kivétel!
10/35 anonim válasza:
De van kivétel, nemtudom mit kell náciskodni.. az ilyenek miatt rasszistázzák a Jobbikot, mint te.. pedig csak van pár ilyen szavazójuk
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!