Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Szélsőjobbosok! Bartátkoznátok...

Szélsőjobbosok! Bartátkoznátok egy cigánnyal?

Figyelt kérdés
2010. jún. 24. 22:01
1 2 3 4
 21/35 anonim ***** válasza:
74%
NEM!
2011. márc. 21. 18:17
 22/35 anonim ***** válasza:
100%

Nagy kontraszt van cigányok között is. Én ismerek több olyan cigány nőt is, aki a suli elvégzése óta dolgozik, mind tisztes családanya, a gyerekeiket szépen nevelik, egyikük fia most fog diplomázni. Csinosan öltöznek, normális körülmények között élnek, és pl van olyan is közöttük, aki azért került kórházba, mert műtőtték, és utána hazaérve nekiállt a nagytakarításnak, mondván hogy most itthon lesz két hétig táppénzen...na hát a sebének meg nem tett jót a létrázás, és így visszakerült a kórházba. Életében talán ha kétszer ment táppénzre, és munkanélkülin is csak pár hónapot volt összesen. Viszont ami érdekes, hogy úgy rühelli a cigányokat, hogy az döbbenet, pedig ő is az, nem is tagadja. Csak azt mondja, hogy neki nem tetszett amit otthon látott, és már fiatalon azért küzdött, hogy kitörjön onnan. A saját családja utálja ezért, mert megmondta nekik is, hogy ahelyett hogy siránkoznak elmehetnének dolgozni is.

Tudom hogy ez ritka.

Amit meg a kisfalvakban látok, hát az katasztrófa. Lézengenek az utcán, általában a kocsma környékén. Segélyosztáskor irány a casinó, nem osztják be a pénzt, koszosak, büdösek, ápolatlanok stb.

Így nőttek fel, és ezzel meg is vannak elégedve, mert ha nem ennének, nyílván megpróbálnának rajta változtatni, mintahogy a hsz-om elején leírt esetekben is megtették.

2011. márc. 21. 18:47
 23/35 anonim ***** válasza:
100%

Szoktak nálam rendelni cigányok is ajtót ,ablakot .Meg lett mondva a legelsőnek, h ha alkudozni , cigánykodni próbál már meg is kérdőjelezte a komolyságomat , tisztességemet és már meg is sértett.Amikor az első átver vagy, bármi huncutságot csinál ,a többivel már szóba se fogok állni a falujából azonkívül , h megmondom neki ki cseszte el nálam a becsületüket.

Szót értek velük de barátomnak nem nevezném egyiket sem mert egy nekem idegen egészen más világban élnek.Emberszámba veszem őket (egyelőre!)és ezért kutyába is lemennek annyira hálásak. Nem osztom meg velük a nézeteimet, mint ahogy más kliensekkel se viszem túlzásba a dumálgatást mert nem dolgom okoskodni fölöslegesen.Ami rám tartozik azt elvégzem , kifizetik és megyek tovább.

Az üzletben pedig nem érdekel a megrendelőim nemzetisége életvitele, szokásai csak az számít , h komoly legyen és fizetőképes.

Ezeknek a cigányoknak a legtöbbje hívő . Népek akik próbálnak normálisan élni ,több kevesebb sikerrel.Sokan dolgoznak külföldön közülük , mert itt nem kapnak munkát és küldik , hozzák haza a pénzt. Építkeznek is jópáran de szolidan és flancmentesen.Az elmúlt évben minden 20. kliensem közülük jött.

Ha ilyenek volnának mind ,mint ezek abban a kis faluban ,nem volna gond velük!

2011. márc. 21. 22:05
 24/35 anonim ***** válasza:
52%
Engem már támadott meg cigány,mégis van cigány barátom és még sosem próbált meg kihasználni,9 éve ismerem,ez idő alatt egy nagyon becsületes és szorgos embernek ismertem meg.A sok netnáciról meg annyit,hogy az ilyen barmokat kellene tömegesen kivégezni...Annyira fújjátok,hogy mindenek meg kell halnia nincs kivétel mégis sok közülük jobbak mint ti...
2011. márc. 21. 22:41
 25/35 anonim ***** válasza:
60%
Ui:azt megjegyezném,hogy nem vagyok szélsőjobbos,de gondoltam válaszolok.
2011. márc. 21. 22:41
 26/35 anonim ***** válasza:
100%
Szélsőjobbos vagyok és a Jobbikkal szimpatizálok ennek ellenére vagy 2 cigány ismerősöm.Mind a kettő utálja a saját fajtáját amiért ilyen életmódot folytat,és mondták hogy a normális cigányok mind utálják a putris bűnöző cigányokat mert miattuk nézik le őket is.
2011. márc. 22. 00:32
 27/35 anonim ***** válasza:
60%
soha
2011. márc. 22. 01:16
 28/35 anonim ***** válasza:
79%

"sok hülye rasszista barom! Utánannéznék a családfátoknak, biztos mind szittyák vagytok....szánalmas"

Hogy jön ide a családfánk? Ha szittyák vagyunk, ha nem nem mészárolunk le néniket a nyugdíjukért!

2011. márc. 22. 01:23
 29/35 anonim válasza:
100%
Jobbikos vagyok....de nem minden cigány vadállat nézzétek meg példának Mága Zoltánt...világhírű művész adakozásban élen jár...de ami vidéken van az kiveri a biztosítékot nálam..sosem tudnék idős embereket halálra verni a nyugdíjukért...
2011. márc. 22. 04:55
 30/35 anonim ***** válasza:
100%
Utolsó:volt hogy 200 forintot vittek el az idős asszonytól.200 forintért agyonverték.
2011. márc. 22. 10:52
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!