Szélsőjobbosok! Bartátkoznátok egy cigánnyal?
Nincs normális cigány!
Én ismerek egyet,haverom is volt,de elég volt belőle egy év!
Amit azok művelnek,elég!
Aki megismer egy cigányt,2 évig semmi jót ne mondjon róla!Ha 2év múlva is az a véleménye,akkor halkan mondhatja!De ne kiabálja el!Mer az az egy lehet,hogy épp 0,00001%-kal rendesebb a többitől,de ugyan úgy a retkesekkel jár,és egy-két év alatt ugyan úgy leelsik!
Ha valakinem szerencséje van,találkozik azzal a 0,00000001%val,aki rendes szerencséje van!
Ne is beszéljünk a kis hatodikos cigóról,aki már füves cigit szív!
Nem tudom hogy a szélsőjobb alatt a Jobbik értendő-e, de ha igen, akkor szeretném felhívni a figyelmet a Jobbik álláspontjára, mivel szerintem a közvélemény elég félreinformált ezen a téren. Hátha valaki veszi a fáradságot elolvasni a tájékozottság érdekében.
A Jobbik 2010-es választási programja, IV/4.
Egyébként igen, van EGY cigány barátom, óvodás korom óta ismerjük egymást, két diplomája van.
Egy ideje Nagy-Britanniában él, úgyhogy nem túl gyakran találkozunk.
Van még a városban néhány akit ismerek és szerintem nincs félnivalóm tőlük, de akit nem ismerek, attól azért érdemes valamilyen szinten tartani a biztonság kedvéért.
Engem még különösebb kár szerencsére nem ért, egy-két verekedés, meg apró kellemetlenségek voltak azért, de csak a közeli rokonságomat figyelembe véve is több mint egymillió Forint értékű kárt okoztak.
Szóval árnyalt a kép, ami azt illeti.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!