Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Szélsőjobbosok! Bartátkoznátok...

Szélsőjobbosok! Bartátkoznátok egy cigánnyal?

Figyelt kérdés
2010. jún. 24. 22:01
1 2 3 4
 31/35 anonim ***** válasza:
Én pl találkoztam már tip top ukráncigánnyal is. Nyilván sok velük a probléma Magyarországon, de azért a hangulatkeltés is folyik rendesen. A legtöbb gonosz undorító mocsok börtöntöltelék cigány maximum kenyeret, vagy rőzsét lop a családjának, mert a kistelepüléseken egyszerűen nincs munkalehetőség. Egyébként a közmunka programban foglalkoztatottak jó része cigány, tehát azzal se értenék egyet, hogy nem dolgoznak. Sokan vannak akik nem, de a szociális ellátórendszer se igazán miattuk akadozik, és a közbiztonságot se csak ők fenyegetik. Általában a problémás kistelepüléseken van egy két cigány család, akik garázdák és tolvajok a többiek maximum azért kokettálnak velük, mert félnek tőlük. Van ez a hatalmas nagy botrány Gyöngyöspatán, ott pl. a cigányok hoztak létre egy egyesületet, amiben a pár ott élő bűnöző cigány család ellen lépnek fel. Létezik az a politikai érdekeket szolgáló propaganda, ami azért védi a cigány bűnelkövetőket, mert sok sok tízezer ingyen szavazatot jelent nekik, ha nem integrálódnak, és létezik az amelyik az ellenük való uszításból szerez politikai tőkét. A vesztesek természetesen a cigányok.
2011. márc. 22. 17:52
 32/35 anonim ***** válasza:

Nincs normális cigány!

Én ismerek egyet,haverom is volt,de elég volt belőle egy év!

Amit azok művelnek,elég!

Aki megismer egy cigányt,2 évig semmi jót ne mondjon róla!Ha 2év múlva is az a véleménye,akkor halkan mondhatja!De ne kiabálja el!Mer az az egy lehet,hogy épp 0,00001%-kal rendesebb a többitől,de ugyan úgy a retkesekkel jár,és egy-két év alatt ugyan úgy leelsik!

Ha valakinem szerencséje van,találkozik azzal a 0,00000001%val,aki rendes szerencséje van!

Ne is beszéljünk a kis hatodikos cigóról,aki már füves cigit szív!

2011. márc. 22. 19:54
 33/35 anonim ***** válasza:
A kis hatodikos meg nyolcadikos magyar gyerekek is füvet szívnak, cigiznek, piálnak, és csöveseket dobálnak vagy gyújtanak fel. Te hol élsz ember?
2011. márc. 22. 20:20
 34/35 anonim ***** válasza:

Nem tudom hogy a szélsőjobb alatt a Jobbik értendő-e, de ha igen, akkor szeretném felhívni a figyelmet a Jobbik álláspontjára, mivel szerintem a közvélemény elég félreinformált ezen a téren. Hátha valaki veszi a fáradságot elolvasni a tájékozottság érdekében.

A Jobbik 2010-es választási programja, IV/4.

[link]

Egyébként igen, van EGY cigány barátom, óvodás korom óta ismerjük egymást, két diplomája van.

Egy ideje Nagy-Britanniában él, úgyhogy nem túl gyakran találkozunk.

Van még a városban néhány akit ismerek és szerintem nincs félnivalóm tőlük, de akit nem ismerek, attól azért érdemes valamilyen szinten tartani a biztonság kedvéért.

Engem még különösebb kár szerencsére nem ért, egy-két verekedés, meg apró kellemetlenségek voltak azért, de csak a közeli rokonságomat figyelembe véve is több mint egymillió Forint értékű kárt okoztak.

Szóval árnyalt a kép, ami azt illeti.

2011. márc. 23. 04:41
 35/35 anonim ***** válasza:
NEM!!!
2012. jún. 13. 07:42
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!