Szélsőjobbosok! Mit tennétek ha beleszeretnétek egy cigányba akiről csak később derülne ki hogy az?
Én jártam már így a volt menyasszonyommal. Tehát ez nem feltételes mód. Néhány hónap alatt kiderült hogy drogfüggő, hogy hazudozik a munkájáról, és félre is kefélt.
Szóval hiába valaki tagadja hogy cigány kibukik a viselkedésén is.Ő egyébként fehérbőrű zöld szemű volt, el sem hittem hogy cigány míg a nővérét meg nem láttam.
20:52 - Sajnos nem a te lányod volt, akit a 28-as villamosmegállóban a multkor kiraboltak. És nem a te anyád volt az idős néni sem vidékről, és nem volt rokonod Szögi Lajos sem. És nem rokonaid a maglódi úton élők sem, akik a nap 24 órájában folyamatosan hallgatják a cigányok üvöltözéseit, amint a sittre kiabálnak. Nem ismerted azt a fiút, akit meglincselt az osztálytársa kb 1 éve iskolából hazamenet. De lesz ez még másképp is. Akkor majd nem mondod, hogy ők is emberek.
Mert nem emberek. Ezek aljas, szemét, undorító, gátlástalan, arrogáns népek. Emlékeztetlek: a szemükben te sem vagy ember, csak egy magyarnak, egy potenciális zsákmány.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!