Szélsőjobbosok! Mit tennétek ha beleszeretnétek egy cigányba akiről csak később derülne ki hogy az?
A roma lányok csak a legritkább esetben kerülnek szerelmi viszonyba nem romával. Ha feltűnt, nem sok itt élő kínai él Magyar emberrel. Úgy tudom a cigány lányok asszonyok "undorodnak" a fehér férfiaktól. Van kivétel, de nagyon ritka. Engem nem érdekelne ha a feleségem cigány lenne.
Mindezt úgy írom hogy az egyik barátom felesége roma származású és boldogok.
amennyiben normális körülmények között él, a családja ismeri a szappant és a tisztítószereket, meg a mosógépet, a munkát, nem lopnak, nem agresszívak, akkor mi gond lenne vele? eleve nem jövök össze olyan pasival, aki mondjuk messziről bűzlik vagy két értelmes mondatot nem tud kinyögni :) ha meg megfelel az ízlésemnek, akkor utána már kit érdekel, hogy honnan származik? egyébként az eslő csókom pl egy félcigány fiúval történt, de ő se tipikus cigány volt, azóta egyetemre jár...
20/L
"És ugye a cigány férfiak nem bánnak jól a nőkkel." Ha te is cigány lennél, vagy köztük élnél nem hinném hogy ezt mondanád:) legalább annyi papucs cigány van mint himsoviniszta:)
"Hogy lehet valaki ekkora balf@sz, hogy ilyen kérdést tesz fel? Idézd már a Jobbik programjából azt a pontot, amiből faji megkülönböztetésre következtetsz! idióta..."
Bocsi, de te tisztában van a szélsőjobb fogalom jelentésével? Hol írtam olyan hogy Jobbikosok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!