Szélsőjobbosok! Mit tennétek ha beleszeretnétek egy cigányba akiről csak később derülne ki hogy az?
Figyelt kérdés
2010. máj. 2. 20:49
11/24 anonim válasza:
Otthagynám a f*szba, nem kell egy cigány k*rva, akinél mocskosabb ember nincs.
12/24 anonim válasza:
előzők de a kérdés úgy szól hogy nem tudjátok hogy cigány. Mint ahogy én sem tudtam a menyaxonyomról.
13/24 anonim válasza:
Miután Morvai Krisztina méltóan megbüntetne, felakasztanám magam.
14/24 anonim válasza:
Ha a szélső jobb alatt a Jobbik-ot érted, akkor én is ide tartozom. Természetesen semmi nem történne, folytatódna a kapcsolat úgy, ahogy elkezdődött. Ha beleszeretek valakibe, akkor az nem ok nélkül történik. Nem érdekel az emberek származása. A Jobbik nem a cigányságot ítéli el, hanem az elharapózó cigány bűnözést akarja megszűntetni, mivel a cigányság körében magasabb a bűnözők aránya. A dolgozó becsületes cigányokkal semmi probléma nincsen.
15/24 anonim válasza:
Épp ezt írtam én is. Senki sem azért utálja őket mert barnák..
16/24 anonim válasza:
Szerintem a kérdező arra gondol, hogy mit éreznétek?
17/24 anonim válasza:
Ha megtudnám, akkor otthagynám. Undorodok a fajtájuktól, és van, amelyiküktől félek. És ugye a cigány férfiak nem bánnak jól a nőkkel. Én viszont olyan párt szeretnék magamnak, aki jól bánik velem (én itt nem a luxus lakásra meg a pénzre gondolok) és emberszámba vesz. Emelett nagyon csalódott lennék. Nem azért, mert cigány, hanem mert hazudott/titokban tartotta a származását.
18/24 anonim válasza:
Az igazi cigányokról általában messziről látszik, hogy cigányok. Itt most feltétlenül a bőrszínre gondolok, hanem magatartás és beszédstílusbeli sajátosságokra is.
19/24 bumbi02 válasza:
már nem azér de itt valaki felhozakodott szögi lajossal stb... engem is felháboritanak az ilyen esetek... de utáld azokat akik elkövetik ezeket.. ne egy az egybe süsd rá az összes cigányra hogy mind1ik aljas mind1ik gyilkos... mert vannak köztük is olyanok akik igenis tanulnak, igenis dolgoznak, h ha 100ból csak 1 is, de van....szalilyen alapon én is utálhatnám a fehéreket, hisz gyilkosok (atombomba pl fehér találmány) meg hány és hány gyilkosságot követett el fehér ember.. utáljam mind1ik fehér embert? ugyanaz...
20/24 anonim válasza:
Hogy lehet valaki ekkora balf@sz, hogy ilyen kérdést tesz fel? Idézd már a Jobbik programjából azt a pontot, amiből faji megkülönböztetésre következtetsz! idióta...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!