Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » S. O. S! Mit tegyek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

S. O. S! Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Nos,a helyzet az,hogy a barátom el akar jegyezni,de már mondtam neki hogy túl fiatalnak gondolom magam,korainak érzem,nem vagyok felkészülve stb.. de azt mondta akkor is megteszi és majd legfeljebb nemet mondok..de az nagyon rosszul esne neki és azt mondta hogy ez azt mutatná hogy mennyire vagyok fontos neki meg hogy mennyire gondolom komolyan.. magyarul elvárja hogy igent mondjak...de csak 15éves vagyok ő meg 20..
2011. ápr. 29. 21:53
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:

hmm azt elfejtettem mondani,hogy ez csak ideiglenes gyűrű... de akkor is fiatalnak érzem magam ehhez. talán tényleg nem vagyok olyan szerelmes..ő is ezt mondja(mármint ha azt mondanám hogy nem..)

az hülyeség ha idegent mondok,mert tudom hogy örülne neki,és úgysem igazán jelent semmit?

2011. ápr. 29. 22:30
 12/19 anonim ***** válasza:
Igen, durva hitegetés lenne.
2011. ápr. 29. 22:52
 13/19 anonim ***** válasza:
100%

Ne akarjon olyan választ kicsikarni belőled, amit nem érzel teljesen komolyan. Ha te megmondtad neki, hogy még nem szeretnél a menyasszonya lenni, miért ilyen erőszakos? Ezek szerint nem törődik a te akaratoddal, csak rád akarja erőltetni a sajátját.

Mivel összeköltözni, családot alapítani még nem akartok és nem is tudnátok, mi célja van az eljegyzésnek? Megváltoztatna valamit közöttetek azon kívül, hogy bebiztosítana téged magának? Szerintem attól fél, pár év múlva már másképp fogod gondolni, elhagynád, kiszeretsz belőle, és ő meg előtt meg akar magának szerezni. Ez önzés, amellett hiábavaló, mert gyűrű ide vagy oda, a szerelmet nem lehet befolyásolni.

Ha úgy érzi, biztonságban vagytok, szeret téged és te is szereted őt, valamint hogy élete végig kész lenne elköteleződni melletted, akkor meg minek kapkod annyira rád húzni azt a gyűrűt, akaratod ellenére? Hiszen ott van még rá az egész élet!

Semmiképp se mondj igent neki, és a helyedben én nagyon kikelnék magamból amiatt, hogy rám akarja kényszeríteni az akaratát. Egy eljegyzést mindkét félnek ugyanannyira akarnia kell, különben nincs semmi értelme!

2011. ápr. 29. 23:00
 14/19 anonim ***** válasza:
52%

NYUGI!

Még sokan fogják megkérni a kezedet,

mire elérkezik az igazi...

2011. ápr. 29. 23:39
 15/19 anonim ***** válasza:
100%
Nekem eddig 3 komolyabb kapcsolatom volt és mindegyik megkérte a kezem. A harmadiknak mondtam csak igent. Tudj nemet mondani, ha úgy érzed nincs itt az idő. Ha szeret megérti az okokat. Ha nem érti meg akkor menjen a dolgára. (:
2011. ápr. 30. 08:33
 16/19 anonim válasza:
Szerintem ez még nagyon elhamarkodott.Vigyázzál még hogy kit választasz.
2011. máj. 1. 10:04
 17/19 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem akarod megbántani, mondd azt, hogy mivel nem vagy nagykorú, nem akarsz ilyen súlytalan ígéretet tenni.
2011. máj. 1. 18:52
 18/19 anonim válasza:

Szia!

A te pasid (ne hari hogy ilyent mondok)de nem normalis...

15 evesen....pfff.....mondj nemet,mert egy pasi sem er meg annyit,hogy te 15 eves fejjel osszehazasodj vele...

2011. máj. 25. 16:03
 19/19 anonim válasza:
15 és házasodni fogsz??????????wtf?omg Csak gratulálni tudok.........
2011. máj. 27. 19:06
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!