Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » S. O. S! Mit tegyek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

S. O. S! Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Nos,a helyzet az,hogy a barátom el akar jegyezni,de már mondtam neki hogy túl fiatalnak gondolom magam,korainak érzem,nem vagyok felkészülve stb.. de azt mondta akkor is megteszi és majd legfeljebb nemet mondok..de az nagyon rosszul esne neki és azt mondta hogy ez azt mutatná hogy mennyire vagyok fontos neki meg hogy mennyire gondolom komolyan.. magyarul elvárja hogy igent mondjak...de csak 15éves vagyok ő meg 20..
2011. ápr. 29. 21:53
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
100%
semmi szín alatt ne mondj igent.
2011. ápr. 29. 21:57
 2/19 anonim ***** válasza:
100%

Érzelmileg zsarol. Emiatt én nemhogy nemet mondanék neki, de még el is küldeném oda, ahova való. Hát szeret az ilyen?

Nagyon fiatal vagy még az eljegyzés gondolatához is...

2011. ápr. 29. 21:58
 3/19 anonim ***** válasza:
100%

A barátod érzelmileg zsarol, hogy kikényszerítse belőled az igent.Ha már ilyen korán ki akar sajátítani magának mi lesz később????

Mondj nyugodtan nemet és ne engedj neki, pláne, mert még csak 15 éves vagy.

2011. ápr. 29. 21:58
 4/19 anonim ***** válasza:
85%

Szia!

Szerintem finoman mondd meg neki, hogy ne zsaroljon. :) És mondd, hogy a szívedben most is igent mondasz, de szeretnéd ezt majd felnőtt fejjel átélni, és ha az idő titeket igazol, akkor előbb-utóbb sor kerülhet.

Esetleg mondd meg neki, hogy te mindig is úgy képzelted, hogy csak egyszer kérik meg a kezed, és akkor életed párja fogja, így nyilván igent mondanál. Így finoman vissza tudod zsarolni az ő zsarolását. (a zsarolást nyilván idézőjelben értem.):)

Nehéz ügy, de örülj, hogy együtt vagy valakivel, aki ennyire szeret! Ennél jobb nem is lehetne a történet! Tényleg nagyon szerethet a barátod!

Amúgy az egész szitu függ attól is, hogy mennyire vagytok komolyak, felnőttes-gondolkodásúak, ezt nyilván ennyiből nem tudom megállapítani. Nyilván létezik olyan, aki a te helyedben igent mondana és van, aki kiszaladna a világból. Sok kapcsolat meg csak kirakat-kapcsolat, azokról ne is szóljunk inkább!....

Sok sikert!

21/l

2011. ápr. 29. 22:02
 5/19 anonim ***** válasza:
100%

Csatlakozom az előttem szólókhoz.

Fiatalok vagytok mindketten. Nagyon.

Bármit is mond (pl. ha nem mondasz neki igent, akkor elhagy), ne higgy neki, mert tönkre teheti az életed.

Ha most beadod a derekad később nagy baj lehet.

És ha majd azt kéri tőled, hogy szülj neki gyereket 16 évesen? Mert ha nem, akkor nem szereted... ?!?!?!?!

Tessék gondolkodni!

2011. ápr. 29. 22:07
 6/19 anonim ***** válasza:
86%
Jesszus Mari! 15 éves a lányom,még csak a fiúkon sem jár az esze,nemhogy völegényen! Tanulj kislány hogy értelems feln+ott legyen belöled,még ráérsz az ilyesmire! :-)
2011. ápr. 29. 22:12
 7/19 anonim ***** válasza:
89%
Elvileg tudta, hogy nem húszévessel jön össze.
2011. ápr. 29. 22:14
 8/19 anonim ***** válasza:
85%

Az eljegyzésnek csak akkor van értelme,ha legalább egy éven belül követi az esküvő! Nálatok ez szóba sem jöhet. Az eljegyzést akármikor fel is lehet bontani.

A barátod zsarol ezzel,ahogy előttem is írták.

2011. ápr. 29. 22:20
 9/19 anonim ***** válasza:
68%

Azért valljuk be, hogy azért nem vagy te annyira oda ezért a fiúért :) ami nem baj, csak legyél tisztában vele. Én 15 évesen nem voltam túl realista, és amikor oda voltam egy fiúért, még később is, gond nélkül igent mondtam volna, pláne egy lánykérésnél, ami nem egyenlő az anyakönyvvezetőnél mondott igennel. Szerintem te nem vagy igazán szerelmes. De mondom nem baj, csak vedd tudomásul.

Mellesleg egy eljegyzésnek még nincsenek igazán jogi következményei, max annyi hogy sokszor hozzátartozónak számítasz, de ezen kívül más nem. És bármikor fel lehet bontani a jegyességet. Ezt a te pasid nagyon jól tudja.

32/N

2011. ápr. 29. 22:25
 10/19 anonim ***** válasza:
56%
Ja igen, a másik, hogy már miért zsarolna? Van itt olyan férfi aki nem úgy kéri meg a barátnője kezét, hogy elvárja hogy igent mondjon? Szerintem nincs. És ha nemet mondanak neki, akkor nem gondolkozik-e el azon, hogy odébb álljon? A fiú nyilván tudja hogy esküvőről még szó sem lehet. De szerintem így akarja kiugrasztani a nyulat a bokorból, hogy mennyire hajlandó a kérdező elköteleződni mellette érzelmileg és mennyire hajlandó felvállalni a kapcsolatot mikor már komolyabbra fordul a dolog. Nem feltétlenül kell ezt a srácot elítélni.
2011. ápr. 29. 22:29
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!