Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan kérték meg a kezeteket?
Hogy kérte meg?
Ültünk a kocsiban a dugóban. Kérdeztem tőle, hogy mégis mikor szánja már végre rá magát, hogy elvegyen feleségül.
Erre nagy sopánkodás köveatkezett, hogy jó ez így, ahogy van, meg minek az a papír.... a szokásos hülye duma. Na persze erre sértődötten hallgattam. A végén nagy sóhajtozások közepette kibökte, mintha a fogát húznák, hogy na, jó, elveszlek feleségül.
Oly romantikus volt! :)
Harminc éve vagyunk házasok.
17.33as vagyok.
Kedves kérdező: igen számomra ő a nagy Ő és ahogy irták már hidd el ezt érezni fogod! :)
21N
Igen számomra is ő a nagy Ő!:)
Egyik válaszoló
A tacsis vagyok.
Igen, számomra Ő(k) a nagy Ő(k) :]]]
Jobbat el se tudnék képzelni, Ő a legjobb dolog, ami valaha megtörtént velem. Nem is kell több ennél :]]
Korrepetáláson voltam ő oda jött elém a lépcsőház ajtóra rajzolt egy szívet bele írta hogy szeretlek ott várt rám amikor hazamentünk éreztem hogy készül valamire belenyúltam a zsebébe és ott volt egy ékszeres doboz kivettem kinyitottam de üres volt de mégis tudtam hogy megkéri a kezem és össze vissza rohangáltam a lakásba és kiabáltam az örömtől majd lefeküdtem az ágyra oda jött hozzám szépeket mondott és az ujjamra húzta a gyönyörűséges gyűrűt!
Amikor beszéltünk erről mondott egy csomó ötletet hogy hogy akarta volna dehááát én megtaláltam és nem úgy lett!
Nekem így volt tökéletes...
A válasz írója 74%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: tegnap 19:22
ez a válasz miért nem hasznos? a kérdés az volt hogy hogyan kérték meg a kezeteket. a válaszoló válaszolt a kérdésre. azért nem hasznos mert nem elég romantikus?
Ez igy megy sajna, én is azért lettem lepontozva mert még nem kérték meg a kezem. :(
Megyek és agyonütöm a pasim..
Amúgy csak gratulálni szerettem volna mindenkinek! :) Olyan jó olvasni a sikertörténeteket! Így tovább!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!