Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Mennyi idő után kérték meg a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyi idő után kérték meg a kezeteket? Mennyi lenne a normális idő ami nem túl korai de a lány sem őszül meg bánatában, hogy miért nem kéri már meg a párja a kezét?

Figyelt kérdés
Bár nem tudom, szerintem régen ez máshogy zajlott, az emberek talán nem válogattak annyit mint ma. A húsz év alattiaknak meg még nincs racionális véleménye sokszor a házasságról. Ezért elsősorban a korombeliek véleményére vagyok kíváncsi (27, férfi vagyok) Köszi :)
2009. febr. 18. 15:48
1 2 3 4 5
 1/45 anonim ***** válasza:
80%
19/L vagyok és egy hónap után én kértem meg a párom (25 éves) kezét, mondjuk nem túl romantikusan, de már akkor tudtuk, hogy egymást akarjuk. Ő meg rá pár hétre elkért apáméktól. Azóta is együtt vagyunk, együtt élünk és szeretjük egymást. Jövőre pedig összeházasodunk. Szerintem teljesen emberfüggő, hogy meddig akar vele várni. Nálunk így volt jó.
2009. febr. 18. 15:59
 2/45 anonim ***** válasza:
89%

8,5 éve vagyunk együtt. Én 23, ő 25. Néha úgy érzem jó lenne már összeházasodni, de aztán gyorsan elhesegetem a gondolatokat.:) Megpróbálunk annyi pénzt majd összegyűjteni, hogy mi álljuk a lagzit , esküvőt, mert nem akarjuk, hogy a szülőknek bármit is kelljen állniuk, hisz ez nem az ő esküvőjük lenne. Közben még van hitelünk, szóval szeretnék először egyenesbe jönni, végre elmenni nyaralni(eddig nem voltunk sehol), aztán lassanként gyűjtögetni. Talán 2 év múlva, már össze is házasodhatunk.

Egy másik példa: Nővérem kezét egy év után kérte meg a férje, bár én elég korainak tartottam, de azóta is együtt vannak. (12 éve)

Szerintem a normális idő, csakis legalább 2 év összeköltözés után, de kb 4 év után.

2009. febr. 18. 16:00
 3/45 anonim ***** válasza:
94%
25/L vagyok, 1,5 éve házas. Férjemuram 28 :) Nálunk 2,5 év után volt eljegyzés, 4 év után esküvő. Ja, és előtte nem éltünk együtt és láss csodát, működik!! :D
2009. febr. 18. 16:09
 4/45 anonim ***** válasza:
92%

34/L Az első barátommal 6,5 évig voltunk együtt mire összeszedte volna a bátorságát, hogy megkérjen addigra vége lett a kapcsolatunknak.

Utána volt egy viharos szerelem, ahol lényegében az illető 3 hónap után megkérte a kezem. Aztán üzleti balfogásai miatt és meg kiderült a rossz oldala is vége lett ennek is.

A férjem aki 28 a megismerkedésünk után 8 hónappal kérte meg a kezem, igaz már előbb éreztük,hogy egymásnak vagyunk teremtve, csak éppen nem akartunk semmit rohanva tenni. Aztán a "hivatalos" családi ebédes megkérés pontosan a megismerkedésünk 1 évfordulóján történt, A második évfordulón pedig összeházasodtunk. Most már 6 éve vagyunk házasok és van két szép fiúnk.

De úgynevezett megkérésre való "normális" idő szerintem nincs. Vagy tudod és érzed, hogy ezt kell tenned vagy nem. Ha nem kötelességből nem szabad.

2009. febr. 18. 16:14
 5/45 anonim ***** válasza:
96%

25 éves lány vagyok. Az én kezemet a párom a 3. évfordulónkon kérte meg.

De előtte már nagyon vártam.

2009. febr. 18. 16:18
 6/45 anonim ***** válasza:
100%

25 leszek nemsokára. Majdnem 8 éve vagyok együtt a párommal, 3,5 éve együtt élünk. De nem akar mégcsak eljegyezni sem. azt mondja mindig (ha vki kérdezi), hogy majd egyszer.

Én meg már azon gondolkodom, hogy szakítok vele, mert már nincs türelmem többet várni. nem azt mondom, hogy rögtön vegyen el, de sztem már egy gyűrűt megérdemeltem volna, mert állítólag neki én vagyok az igazi.

2009. febr. 18. 16:24
 7/45 anonim ***** válasza:
86%

26éves nő vagyok.a férjem fél év után kérte meg a kezem, akkor mi be is jelentkeztünk az esküvőre és egy hónapra rá össze is házasodhattunk. a férjem 34 éves, és már túl van két kapcsolaton. az első feleségével 11 évig volt együtt és 6 év után kérte meg a kezét.a második komoly kapcsolatában már nem kérte meg a nő kezét. nekem meg szinte a megismerkedésünk után. azóta van egy gyönyörű 9 hónapos kislányunk és boldogok vagyunk.ez kapcsolat függő.azért nem szabad megkérni senkinek a kezét, mert úgy érzi valamelyikőtök, hogy már ciki, hogy még mindig nem kértem meg.férfiaknak pedig nem késő 30-asan, vagy 40-esen nősülni :)

a nőkre már azt mondják vénlány.:))))

2009. febr. 18. 16:32
 8/45 anonim ***** válasza:
92%

24 éves nő vagyok, és szerintem nincs ideális idő. Ha 2 ember egymásnak van teremtve, mindegy, hogy 1 nap vagy több év után házasodnak össze, mert a házasságuk jó lesz, és boldogok lesznek, és a gyerekeik is boldogok lesznek, de ha 2 ember nincs egymásnak teremtve, arra a házasság se orvosság, hiába a rózsaszín köd.

A szüleim 1 hónap után jegyezték el egymást, és fél év múlva esküvő volt, de soha nem voltunk egy boldog család, és azt kívánom, bár sose házasodtak volna össze, a fiatalkori kapkodásból és a rózsaszín ködből pokol lett. De ez csak egy példa arra, hogy ha nem tartoznak össze, idővel úgyis leomlik a rózsaszín ködfátyol, és a bajokat már nem képesek megoldani, és vagy válnak, vagy megkeserítik egymás és a gyerekeik életét.

2009. febr. 18. 16:38
 9/45 anonim ***** válasza:
93%
én 21 éves lány vagyok, 3éve jártunk együtt, amikor szakítottunk(egyetemre mentem, ilyesmik), kibékültünk majdnem 4 hónap után, tegnap óta vagyok gyűrűs menyasszony:)
2009. febr. 18. 16:40
 10/45 anonim ***** válasza:
95%

22 éves voltam,amikor a párom megkérte a kezemet,8 hónapja voltunk együtt,23éves v.tam amikor a lagzinkat tartottuk.De valahogy ahogy összejöttünk éreztük mindketten,hogy ez házasság lesz!

Nemsokára 1 éves a kislányunk,25éves vagyok,nő!

2009. febr. 18. 16:41
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!