Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Mennyi idő után kérték meg a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyi idő után kérték meg a kezeteket? Mennyi lenne a normális idő ami nem túl korai de a lány sem őszül meg bánatában, hogy miért nem kéri már meg a párja a kezét?

Figyelt kérdés
Bár nem tudom, szerintem régen ez máshogy zajlott, az emberek talán nem válogattak annyit mint ma. A húsz év alattiaknak meg még nincs racionális véleménye sokszor a házasságról. Ezért elsősorban a korombeliek véleményére vagyok kíváncsi (27, férfi vagyok) Köszi :)
2009. febr. 18. 15:48
1 2 3 4 5
 11/45 anonim ***** válasza:
98%
A párom (29) fél év után kérte meg a kezem(23), 1 év után eljegyzés 2 év után esküvő. 1,5 éves házasok vagyunk.
2009. febr. 18. 16:43
 12/45 anonim ***** válasza:
95%

Szia !

26 eves vagyok, volt egy 5 eves kapcsolatom, amiben 4 evet egyutt is eltunk. O mar a masodik evben megakarta kerni a kezemet , de mondtam, hogy szerintem ez meg korai. Aztan sokszor emlegette,de en nem engedtem, hogy megkerjen, nem akartam hozza menni es ezzel egy kinos pillanatot szerezni neki.

A mostani parommal egy eve vagyunk egyutt es kb . fel eve mondogatja , hogy mi lenne ha ... MEg nem kerte meg a kezemet, de neki is mondtam, hogy varjunk meg egy kicsit.

Tudom , hogy valni is lehet , de minek mondjak igent egy olyan kapcsolatra ,amiben nem vagyok biztos?

Tehat nalam meg nem jartak volna szerencsevel a pasik es en meg nem ereztem ugy, hogy o lenne az igazi.

Szerintem is erezni kell es mindegy mennyi ido az , amit vele toltesz , mert azt mar most kell tudnod , hogy o az, vagy sem. Akkor pedig nem mindegy? Minek varni !

Sok sikert nektek. :)

2009. febr. 18. 16:52
 13/45 anonim ***** válasza:
98%

Az exem eloszor 2 ev utan kerte meg a kezem, amire a valasz nem volt, majd meg harom evig "egyutt" voltunk (de nem volt az mar normalis kapcsolat) es minden evben megprobalta.

Majd szakitottunk es megismerkedtem a ferjemmel, akivel megismerkedesunk utan harom honappal osszekoltoztunk, egy evvel kesobb megkerte a kezem, harom honapra ra pedig ossze is hazasodtunk. Azota is egyutt vagyunk, dul a szerelem, nagy a boldogsag, van mar gyerek, kutya, szoval csaladot alapitottunk.

Nincs normalis ido. Ha lenne, akkor az exemnek mar ket ev utan igent kellett volna mondanom, mivel az szerintem mar normalis ido lett volna. Megis, ha o husz ev utan kerte volna, akkor is nem lett volna a valasz, ugyhogy nem ido fuggvenye, hanem partnere es kapcsolate.

Jah, egyebkent en 25, ferjem 27 eves volt a lanykereskor.

2009. febr. 18. 17:14
 14/45 anonim ***** válasza:
98%

hát most, hogy kérdezed érdekes így visszagondolni, mert nálunk nem is volt lánykérés, hanem valahogy első perctől egyértelmű volt, hogy egymást akarjuk, senki mást, és ezt a részt átugrottuk :D azon kaptuk magunkat, hogy már az esküvő részleteiről beszélünk, meg hogy milyen papírokat kell beszerezni, elintézni :))

4 éve vagyunk házasok, kb 1 év után házasodtunk össze és most jön az első baba :)

28L + 31F

2009. febr. 18. 17:45
 15/45 anonim ***** válasza:
100%

De jó ilyen sok szép, szerelmes embert látni! :) Gratulálok mindenkinek, akinek már felesége/férje/családja/gyűrűje van! :))

Bocsi, h nem a kérdésre válaszoltam, csak nem bírtam ki! Olyan jó volt olvasni! :))

2009. febr. 18. 17:49
 16/45 anonim ***** válasza:
95%
Az én kezemet 8 hónap együttjárás után kérte meg a párom. 25 vagyok, a vőlegényem pedig 26. Azóta együtt is lakunk, de az esküvő még várat magára. Minden ismerősöm csodálkozott, hogy ilyen gyorsan megkérték a kezemet. Szerintem meg pont időben! :D
2009. febr. 18. 17:50
 17/45 anonim ***** válasza:
98%
18 éves voltam amikor a párom megkérte a kezem, ő 22. Akkor 2 éve voltunk együtt. Azóta eltelt 5 év, és született két lányunk :-)
2009. febr. 18. 18:03
 18/45 anonim ***** válasza:
98%
Szia! Az elso baratommal 9 evet toltottem el, 26 eves koromban lepett le. Egyutt eltunk, de megse kerte meg a kezem. 27 evesen megismertem a mostani ferjem. Masfel ev utan kerte meg a kezem, es meg egy ev volt mire osszehazasodtunk. 3 honapja szuletett meg a kisfiunk, most vagyok 30 eves. Velemenyem szerint tul sokat se jo varni, de elhamarkodni se kell. Mindig az arany kozeput.
2009. febr. 18. 18:04
 19/45 anonim ***** válasza:
100%
én 21 vagyok,ő 25lesz.6és fél éve vagyunk együtt,3éve együtt élünk,és semmi.szeretjk egymást,ha szóbahozom akkor azt mondja majd.drága egy esüvő,ő olyat nem akar amikor ketten vagyunk.gyürüket már kaptam,de nem eljegyzésit.
2009. febr. 18. 19:36
 20/45 anonim válasza:
92%
Szia.Egy hónap ismerkedés után kezdtünk el járni,2 hónapra rá megvolt az eljegyzés,az esküvő meg az eljegyzéstől számítva két és fél hónapra rá.Tehát ismerkedéstől számítva kb: fél év telt el.13 éve vagyunk házasok,született 2 gyerekünk és fel építettük a házunkat is.Ja én 19 voltam,ő meg 24 éves.
2009. febr. 18. 19:36
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!