Normális dolog, hogy a 10. hónapos Német juhász kutyusom Nagy-lány lett?
Hát, ez így elég hülyén hangzik.
De az hogy betüzelt az teljesen normális.
a német juhász méretű kutyák 8-10 hónaposan tüzelnek. De ő nem "nagylány" hanem ivarérett szuka.
Ideje elgondolkodni az ivartalanításon
Teljesen normális,kb. 9-10 hónaposan lesznek ivarérettek.
Most van itt az ideje,hogy elvidd ivartalaníttatni.
annyira elvagytok ezzel az ivartalanítással komolyan... egy normális kutya nem az utcán lakik, ahol bármilyen fiúkutyussal találkozhat, hanem egy udvarban/házban/kertben. akkor vagytok nagy állatvédok ha osztjátok itt az észt az ivartalanításról. de a kutya nem mászkál el mint a macska, ezért nincs erre szukség. szerintem. :)
egyébként látom aki az én véleményemhez egyezot írt, jól lehúztátok az értékelését. na nézzuk én hány pirosat kapok, minél rosszabb, annál tobb itt az álszent "állatvédo" ;D
elozo vagyok:
és lehet hogy szeretne kisnémetjuhászt ajándékozni mondjuk egy ismerosének, vagy pont o akar tobb kutyust tartani, hogy védjék a telkét pl. erre nem kell itt a duma h ivartalanítsd, okoskodni... fí de nem bírom az okoskodó embereket :D gyerunk, adjátok a pirosat, meglátjuk mennyien vagytok ! am bocsi az offért :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!