Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Mennyi idő után kérték meg a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyi idő után kérték meg a kezeteket? Mennyi lenne a normális idő ami nem túl korai de a lány sem őszül meg bánatában, hogy miért nem kéri már meg a párja a kezét?

Figyelt kérdés
Bár nem tudom, szerintem régen ez máshogy zajlott, az emberek talán nem válogattak annyit mint ma. A húsz év alattiaknak meg még nincs racionális véleménye sokszor a házasságról. Ezért elsősorban a korombeliek véleményére vagyok kíváncsi (27, férfi vagyok) Köszi :)
2009. febr. 18. 15:48
1 2 3 4 5
 41/45 anonim válasza:
100%
Én tizenegy éve vagyok a párommal, egy év után kérte meg a kezemet, kilenc év után házasodtunk össze, kb. egy hónap múlva születik meg az első pici fiúnk. Szerintem ez mindenkinél más, ha igazán szeretitek egymás, akkor az időnek nincs jelentőssége.
2009. febr. 25. 09:40
 42/45 anonim válasza:
85%
Én 11 éves kapcsolatban élő vagyok, lehagytam az előbb, hogy jelenleg 29. évesek vagyunk a párommal, talán ez befolyásolja a dolgokat, hogy nincs túl nagy korkülönbség köztünk. :)
2009. febr. 25. 09:42
 43/45 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem az is fontos, hogy hány évesek voltatok mikor egymásba szerettetek! Én 18 voltam, a párom 22. 2 hónap múlva összeköltöztünk, és minden jól működik. Jobban szeretem mint akkor. Még egyetemre járok, most végzek, és mi letisztáztuk az egészet, hogy tanulás után lehet igazán családi életet élni. Az esküvő csak formaság, de fontos, úgy leszünk család valóban. Mi mindent megbeszélünk ez a titok: én már korábban is el tudtam volna képzelni az egészet, ő pedig mondta hogy még nem, kicsit néhe el is keseredtem, mert vannak a környezetünkben negatív példák is. De most azt mondta már elérkezettnek látja az időt, szóval lassan lesz valami..:))
2009. febr. 25. 10:18
 44/45 anonim ***** válasza:
100%
3 hét után:)
2009. júl. 16. 15:25
 45/45 anonim válasza:
100%
mi megbeszeltuk hogy erettsegi utan...akkor leszunk 3eve egyutt:)
2010. jan. 10. 14:28
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!