Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi idő után kérték meg a kezeteket? Mennyi lenne a normális idő ami nem túl korai de a lány sem őszül meg bánatában, hogy miért nem kéri már meg a párja a kezét?
Szia!
Nekem 5és fél év után kérték meg a kezem tavaly júliusban! Szerintem sincs időkorlát hogy mikor kell megkérni egy lány kezét! Nálunk ez úgy jött hogy felvetette a kérdést hogy mi lenne ha nyáron megkérné a kezem a család előtt! Persze hogy rögtön bele mentem! Két hónap alatt összehoztunk egy kisebb bulit ahova a szülők és a keresztszülők voltak meghívva! Nagyon jó volt! Már tervezgetjük az esküvőnket de az még legalább két év! De az biztos hogy nem bánom hogy több mint 5 évet vártam rá!Megérte a várakozást!
Nagyon irigylek mindenkit akik már jegyesek.
Mi 6 éve vagyunk együtt. Sajnos együtt élni csak fél évig tudtunk, rajtunk kivülálló okok miatt. Én már nagyon várom az eljegyzést, de a mostani lakhelyem, és munkám miatt nagyon rosszul érzem magam, és sokszor idegeskedem, és ez kihat a kapcsolatunkra. Köztünk nincs semmi baj, a párom megért és mindenben támogat, de tudom hogy ameddig a körülmények nem változnak ,addig nem kéri meg a kezem. Ami engem egyrészről bánt, ugyanis plussz erőt adna a nehéz napokban. Mésrészről, inkább lennék vele eljegyzés nélkül csak legyünk nyugodtak és boldogok.
Szóval örüljetek hogy együtt lehettek, boldogan, és ne az legyen a lényeg hogy mikor kérik meg a kezeteket! Persze ahogy irtam én is várom. De inkább egy nyugodt környezetet, mint egy gyűrűt.
Lehet hogy nem a témához kapcsolódik, de jó hogy leirhattam. Ugyanis nem tudom sehol kibeszélni magamból.
Én még csak 3 hónapja vagyok együtt a párommal, de már elméleti síkon szóba került ez is. Így azt mondhatom, h ezt már a kapcsolat elején is lehet tudni. Úgy bele sem kezdtünk volna, ha nem gondolnánk komolyan, és nem látnánk esélyt arra, h közös jövőnk legyen.
Szóval én is azok táborát erősítem, akik azt mondják: erre nincs idő. Teljesen mindegy, h 6 hónapot vagy 6 évet vagytok együtt esküvő előtt, ez nem ezen múlik. Én tudom, h nem tartom elképzelhetetlennek, h hozzámenjek, ha megkér, de azt is tudom, h ez nem mostanában lesz, hanem akár évekkel később csak.
Viszont egy másik ide kapcsolódó téma: mielőtt összeházasodna két ember, éljenek együtt... Hát, én ezzel úgy vagyok, h sztem az összeköltözésnek a házasságban, esküvő után a helye. Mint ahogy a gyermekvállalásnak is.
Úgyh mi sem fogunk összeköltözni esküvő nélkül. Ebben biztos vagyok. (És láthattunk példát itt is erre nézve, h ez működik.)
Tavaly áprilisban 2,5 év után, már vártam. 3 hónap után összeköltöztünk.29 évesek vagyunk. Aug-ban meg esküvőnk volt.
Sógornőmet 3 hónap után (igaz régen volt egy vőlegénye, aztán meg 1 hét éves kapcsolata), rá 5 hónapra esküdtek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!