Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi idő után kérték meg a kezeteket? Mennyi lenne a normális idő ami nem túl korai de a lány sem őszül meg bánatában, hogy miért nem kéri már meg a párja a kezét?
3 év után illik eldönteni mit is akar az ember. íratlan szabály, akkor lesz szerencsés kapcsolat ha az ara 1 évnél nem hosszabban mennyaszony. Közmondás: rövid jegyeség hosszú házaság, hosszú jegyeség rövid házaság.
amúgy mi 3 év múlva házasodtunk és kb 2 hónapig voltunk jegyesek:)
sok boldogságot nektek.
Szia! 4 éve vagyunk együtt a párommal, a kezemet valamivel több, mint 1 év után kérte meg. 3 éve vagyok menyasszony, keressük az alkalmat az esküvőre (előbb diploma, munka, lakás, és csak utána jöhet a többi)
most 22 vagyok, de úgy érzem fölösleges volt ezért megkérni a kezem, olyan volt, mintha kapkodott volna, várhatott volna, nem sokat csak egy romantikus pillanatot (szakadt az eső, ezért a szobájában kérte meg a kezem...)
ennek ellenére boldog menyasszonynak érzem magam :D
Nekem 1 év után volt az eljegyzés,1év múlva esküvő.
20L 24F
Szia!
Úgy látom, itt mindenki hamar lett menyasszony/feleség, hozzám képest.
Az exem 1 év után megkérte a kezem, a harmadik évfordulónkon szakítottunk, mert hiába volt nagy a szerelem, nem tudtunk együtt élni, egyszerűen megőrjítettük egymást.
A férjemmel még az elején megbeszéltük, hogy én nem leszek évekig menyasszony, szóval akkor kérje meg a kezem, ha legkésőbb a következő évben összeházasodunk. Ahhoz is ragaszkodtam, hogy legalább egy évet éljünk előtte együtt. Ő pedig ragaszkodott saját lakáshoz, autóhoz.
Szóval úgy alakult, hogy a 3. évben összeköltöztünk albérletbe, az 5. évben vettünk szülői segítséggel egy lakást, a 7. évben megkérte meg a kezemet, a 8. évben összeházasodtunk, a 9. évben megszületett a gyermekünk.
Idén leszünk 10 éve együtt és csak azt bánjuk, hogy nem vállaltunk előbb gyermeket, mert egy gyereknél nincs semmi csodálatosabb.
Hozzátartozik az igazsághoz, hogy kb. a 4. év végétől minden neves eseményen (névnap, szülinap, évforduló, karácsony) azt vártam, hogy letérdel és megkéri a kezemet, egy kicsit mindig csalódott voltam, hogy na, most sem, de egy percig nem gondolkodtam azon, hogy ezért szakítanom kéne vele. Tudtam, hogy ő az igazi, előbb-utóbb ő is meglátja, hogy minket egymásnak teremtettek, hiszen érezni, már régóta érezte.
30/n és 32/f
20/L vagyok. Engem fél év után kért meg a férjem, nem éltünk együtt az esküvő előtt.
Ja,20 hónap után házasodtunk össze.
És nem bántam meg:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!