Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Mennyi idő után kérték meg a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyi idő után kérték meg a kezeteket? Mennyi lenne a normális idő ami nem túl korai de a lány sem őszül meg bánatában, hogy miért nem kéri már meg a párja a kezét?

Figyelt kérdés
Bár nem tudom, szerintem régen ez máshogy zajlott, az emberek talán nem válogattak annyit mint ma. A húsz év alattiaknak meg még nincs racionális véleménye sokszor a házasságról. Ezért elsősorban a korombeliek véleményére vagyok kíváncsi (27, férfi vagyok) Köszi :)
2009. febr. 18. 15:48
1 2 3 4 5
 21/45 anonim ***** válasza:
100%

3 év után illik eldönteni mit is akar az ember. íratlan szabály, akkor lesz szerencsés kapcsolat ha az ara 1 évnél nem hosszabban mennyaszony. Közmondás: rövid jegyeség hosszú házaság, hosszú jegyeség rövid házaság.

amúgy mi 3 év múlva házasodtunk és kb 2 hónapig voltunk jegyesek:)

sok boldogságot nektek.

2009. febr. 18. 19:45
 22/45 anonim ***** válasza:
95%
Hát relativ mi az hogy régen, mert én mikor volt barátom amikor 3 évet együtt jártunk régen volt akkor 3 év után összeházasodtunk, majd 7 év után / mikor már együtt éltünk / az után elváltunk / munkahelyi kapcsolata lett , lett 2 gyerek / na ez nem is ide tartozik viszont, válásom után 3 évvel találkoztam egy emberrel aki szintén elvált, / van 2 gyerek / nem az ö hibájából vált, és kb 15. napon már összeköltöztünk, attol függöen, hogy neki is volt lakása meg nekem is, majd 1 év után gondoltuk eladjuk mindkettönk lakásást, / papir van rola, és ebböl nincs veszekedés, ki mennyit adott bele / azóta elmondom 8 év eltelt , legnagyobb megbecsülés, szeretet meg van, sex mindig olyan mint alsö 2 hétben, ennyi:D Tehát itt nem lehet elöre megmondani ki hogy kéri meg a másik kezét lehet évek mulva is és rossz lesz, lehet pár nap..honap... és örekre szol....legalább is reméljük mindketten.
2009. febr. 18. 19:48
 23/45 anonim ***** válasza:
99%
Az én párom 2,5 év után kérte meg a kezem. Szerintem ez egy reális idő, nem sok, és nem is kevés. Bár ez egyénfüggő, de én úgy vettem észre, hogy a nők jóval hamarabb vágynak rá, mint a férfiak.
2009. febr. 18. 20:13
 24/45 anonim ***** válasza:
94%
Szia .Az én kezemet 7 hónap után kérték meg!Elöszüör csak eljegyzés volt ,utána esküvö!28 éves vagyok
2009. febr. 18. 20:19
 25/45 anonim ***** válasza:
100%

Szia! 4 éve vagyunk együtt a párommal, a kezemet valamivel több, mint 1 év után kérte meg. 3 éve vagyok menyasszony, keressük az alkalmat az esküvőre (előbb diploma, munka, lakás, és csak utána jöhet a többi)

most 22 vagyok, de úgy érzem fölösleges volt ezért megkérni a kezem, olyan volt, mintha kapkodott volna, várhatott volna, nem sokat csak egy romantikus pillanatot (szakadt az eső, ezért a szobájában kérte meg a kezem...)

ennek ellenére boldog menyasszonynak érzem magam :D

2009. febr. 18. 21:26
 26/45 anonim ***** válasza:
100%
Az Ex-et elhagytam, mert 6,5 év után sem tudta eldönteni, hogy mit akar. Jól tettem, mert a mostanival is már 6 éve együtt vannak és vele is ezt csinálja. A férjem 7 hónap után kérte meg a kezem, és rá 6 hónapra házasodtunk össze. Korainak tűnhet, de az azóta eltelt 4 év azt bizonyítja, hogy egyre jobban szeretjük egymást.
2009. febr. 18. 22:23
 27/45 anonim válasza:
94%

Nekem 1 év után volt az eljegyzés,1év múlva esküvő.

20L 24F

2009. febr. 18. 23:47
 28/45 anonim ***** válasza:
100%
szerintem 2év, ha több mint két-három évet, de legyen maximum 5 év amire várni kell, akkor a pasi soha nem fogja megkérni a kezét a csajnak, ha csak a csaj ki nem hisztizi, ami egyébként úgy szokott lenni.
2009. febr. 19. 03:46
 29/45 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Úgy látom, itt mindenki hamar lett menyasszony/feleség, hozzám képest.

Az exem 1 év után megkérte a kezem, a harmadik évfordulónkon szakítottunk, mert hiába volt nagy a szerelem, nem tudtunk együtt élni, egyszerűen megőrjítettük egymást.

A férjemmel még az elején megbeszéltük, hogy én nem leszek évekig menyasszony, szóval akkor kérje meg a kezem, ha legkésőbb a következő évben összeházasodunk. Ahhoz is ragaszkodtam, hogy legalább egy évet éljünk előtte együtt. Ő pedig ragaszkodott saját lakáshoz, autóhoz.

Szóval úgy alakult, hogy a 3. évben összeköltöztünk albérletbe, az 5. évben vettünk szülői segítséggel egy lakást, a 7. évben megkérte meg a kezemet, a 8. évben összeházasodtunk, a 9. évben megszületett a gyermekünk.

Idén leszünk 10 éve együtt és csak azt bánjuk, hogy nem vállaltunk előbb gyermeket, mert egy gyereknél nincs semmi csodálatosabb.

Hozzátartozik az igazsághoz, hogy kb. a 4. év végétől minden neves eseményen (névnap, szülinap, évforduló, karácsony) azt vártam, hogy letérdel és megkéri a kezemet, egy kicsit mindig csalódott voltam, hogy na, most sem, de egy percig nem gondolkodtam azon, hogy ezért szakítanom kéne vele. Tudtam, hogy ő az igazi, előbb-utóbb ő is meglátja, hogy minket egymásnak teremtettek, hiszen érezni, már régóta érezte.

30/n és 32/f

2009. febr. 19. 09:02
 30/45 anonim ***** válasza:
100%

20/L vagyok. Engem fél év után kért meg a férjem, nem éltünk együtt az esküvő előtt.

Ja,20 hónap után házasodtunk össze.

És nem bántam meg:)

2009. febr. 19. 10:29
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!