Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan kérték meg a kezeteket?
A válasz írója 84%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 17:02
Jajj, de kis cuki lehetett az a kutyus.:)) Amúgy nekem még nem kérték meg.:)
A kutyusos történet tényleg nagyon édes és szép és nagyon tetszik és neked is biztosan egy szép emlék marad :-)
Mi megbeszéltük,hogy ideje lenne a kapcsolatunkat egy kicsit úgymond "feljebb helyezni",lépni 1ről a 2re.Megbeszéltük ezt és tavaly karácsonykor megvolt az eljegyzésünk,közösen választottuk a gyűrűinket,amik számunkra csodaszépek és a párom vitt egy kis humort a leánykérésbe,ezen szavakkal kérte meg a kezem és közben csillogtak a szemei: "Hajlandó vagy drágám továbbra is tönkretenni az életem?" Lehet ez másnak hülyén jön le de mi akkor jót nevettünk örömkönnyek között és szinte sírva mondtam ki hogy igen :-) Persze a párom komolyan gondolja a kapcsolatunkat,csak kicsit hobortos de nem baj így imádom őt ahogyan van :-)
22/N
4és fél éve együtt vagyunk és idén esküvő :-)
Egyébként ez csak a férfi fantáziáján múlik és a lehetőségein, miként kéri meg a hőn áhított hölgyet feleségül. :)
Kinek mi jön be.
Hali! A kutyás nekem is tetszet, aranyos lehetett.:)
mi a 20.sznapomon sétáltunk egy duna-hidon, egy üveg pezsgővel. Fel lett kapcsolva a diszkivilágitás és akkor térdelt le elém a párom, h leszek -e a felesége. :) én azonnal igent mondtam és könnyes szemmel a nyakába borultam.:) azóta mindig mosolygok mikor látom ezt a hidat.
üdv 21N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!