Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen volt a családi eljegyzésed ünneplése?
Azokra lennék kiváncsi, akik megtartották a család elött is az eljegyzést.Ebéd volt, vagy vacsora?
Mi arra gondoltunk, ha kész lesz a grill kertünk (amit most csinálunk párommal) akkor egy grill kert avató keretéven csinálunk eljegyzést is.Gáz lenne egy ilyen szalonna sütős-grillezős ünneplés? :)
szerintem nem kell a sablonos eljegyzési bulikat követnetek.
olyat kell csinálnotok, ami hozzátok közel áll, mert ez a ti napotok és csak ez a fontos.
20/L
Nálunk úgy zajlott, hogy vidéken tartottuk (Szolnok), mivel én ide költöztem le a páromhoz. Az ő rokonai - szülők, keresztek, tesó, etc - is ide valósiak. Én részemről Pesti vagyok, úgy, mint a rokonaim is.
Kibéreltünk egy éttermet 20 főre és délután 2-re volt 'meghirdetve' a találkozó.
Nekünk kalkulálnunk kellett a 3 éves unokaöcsémmel, úgy hogy volt előtte egy kis pogácsa.
Az étterem lefoglalásánál tálakat kellett rendelnünk, mert az egyéni rendelések miatt órákba is telhetett volna, mire kihozzák az ételeket. Arról nem is beszélve, hogy 2 helyett negyed 4-kor kaptuk meg a tálakat, mert volt egy kis 'csúszás'. [Ebből kifolyólag 30%-al kevesebbet fizettem a tulajdonosnak a végén. Aztán jött pampogni, mire mosolyogtam rá és odaadtam a szerződést, amiben 2 óra volt megbeszélve. Utána már semmi baja nem volt és még elnézést is kért sűrűn.]
Pezsgőt rendeltünk 2 gyerek, 2 felnőtt (édes). Csináltattam citrom tortát és vettem hozzá még 2 szelet diabetikusat, gondolva a cukorbetegekre.
Mivel sok időnk volt 2 és negyed 4 között, ezért kihozattuk a pezsgőket és mikor mindenkinek megvolt a pohara, köszöntőt kellett mondanunk. Na én azt végig bőgtem, a párom nevetett, úgy hogy mondhatni nagyszerű volt.
Ha tanácsolhatom, akkor törekedjetek arra, hogy a legfontosabb emberek vegyenek részt az eseményen. Ezt csak azért mondom, mert mikor nálunk a rokonság megtudta, hogy eljegyzési ebéd lesz, konkrétan jelentkeztek, hogy részt vesznek rajta. Én meg közöltem, hogy nem ingyen konyha ... :]
Na meg, ami fontos! Akár otthon sütögettek - ami szerintem jó ötlet! -, akár étterembe mentek az időpontot és a menüt előre beszéljétek meg, figyelve a diétázókra, etc!
Sok sikert és sok boldogságot :]]]
Nálunk otthon volt az eljegyzés a szüleimnél, csak tényleg a szűk családdal, a szüleim, párom szülei, a nagyszülők és a tesók. Jah és persze mi:) Anyukámmal főztünk, sütöttünk délelőtt, készültünk aztán ebédre jöttek a páromék, először ebédeltünk és utána volt az eljegyzés. A kedvesem hozott virágot nekem is és édesanyámnak is, majd mondott egy kis beszédet és megkérte a kezem apukámtól. Illetve tőlem is megkérdezte. Miután mindketten igent mondtunk (apu is én is) felhúztuk a gyűrűket. Mi úgy az első perctől sírtunk a meghatottságtól, a nagyik is meg mindenki:D
Mondtam is a kedvesemnek nyáron az esküvőre meg kell tanulni visszafogni magunkat, ott mégse sírhatunk ennyit.:)
Utána pezsgőztünk, gratuláltak nekünk, nem voltak nagy ajándékok, csak apróságok, de nem is vártuk el. Anyósjelöltem sütött finom tortát és anyukám finom sütiket. :) Nagyon jó volt, mindenki nagyon jól érzete magát és nagyon örülök hogy nálunk tartottuk meg:)
Mi a párommal mikor felhúztuk a gyűrűket akkor az ő anyukája és testvére volt csak ott,mi nem akartunk felhajtást,anyukám beteg volt nem tudod eljönni(azóta sajnos meghalt).De én boldog vagyok a párommal(leszámítva édesanyám elvesztését).Lényeg a lényeg,felhuztuk a gyűrűket kocintotunk,rá pár nappal bejelentettük a család többi tagjának,gratuláltak és ennyi. De én jól éreztem magam és a párom is
Ha szalona sütés nektek jó akkor hajrá:-)Nem kell foglalkozni mással,az a lényeg hogy jól érezzétek magatokat :-) Sok boldogságot:-) 22/L
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!