Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Több, mint 4 és fél éve van...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Több, mint 4 és fél éve van barátom mégis egyedülállónak érzem magam, magányos vagyok. El kéne hagyni és továbblépni. De hogyan?

Figyelt kérdés

Furcsa a mi történetünk... 21 vagyok a párom 49 (már írtam ki itt kérdést)

Imádom, szeretem csak a titkos kapcsolattal van baj. Akkor vagyunk együtt mikor lehet, mikor ő otthon van és megengedi, hogy menjek... Most is szívesen vele lennék, de fáradt, most ér haza kb stb. Nem találkozunk, várhatom a holnap estét.

Mindig csak várom a követező estét.

Nem házas, nincs családja, csak én vagyok neki tudomásom szerint. Házasodni, összeköltözni, de még a kapcsolatunkat felvállalni sem akarja. (igaz azt hiszem én sem, anyukám belebetegedne annyira konzervatív)

Tudom, tovább kéne lépni, keresni egy velem korú egyetemistát és bulizni, nem várni az öreget...

de nem tudom befejezni, imádom őt.. legeslegjobb barátom, szinte az egyetlen igaz.

21l

2011. márc. 25. 22:18
1 2 3
 11/26 A kérdező kommentje:

nem halmoz el és a szex sem felhőtlen sajna.

2 ember tud rólunk esetleg 3.

2011. márc. 25. 22:57
 12/26 anonim ***** válasza:
100%
Talán nem házas, de lehet még pár barátnője rajtad kívül.
2011. márc. 25. 23:24
 13/26 anonim ***** válasza:
88%

Nagyon kicsi voltál, amikor összejöttetek. És mivel ez a kapcsolat nyilvánvalóan nem konstruktív számodra, nagyon rossz irányba tereli az életedet.

Nem mondom, hogy eddig elpazaroltad az éveket, mert szerelmes voltál, sokat tanultál, de több időt ne szánj rá az életedből, mert a szíved mélyén tudod, hogy nem ő a nagy Ő neked.

2011. márc. 25. 23:48
 14/26 anonim ***** válasza:
100%
El kéne mened valamilyen személyiség fejlesztő trénigre, bocs de valami nem stimel a fejedben ez nem egy kapcsolat csak kihasználnak, te is tudod mégsem lész.
2011. márc. 25. 23:55
 15/26 anonim ***** válasza:
100%

Ámulok és bámulok,hogy mekkora főnyeremény a pasid:

-49 éves férfi,aki az apád lehetne

-nősülni és elköteleződni,de még csak hosszabb távon tervezni sem akar veled

-fel sem vállalja a kapcsolatotokat

-nem halmoz el

-amikor füttyent te ugrasz,ha neked van rá szükséged elzavar

-a szex is szar

Mégis mitől félsz? Hogy van ennél rosszabb kapcsolat is? Ez tény.Ennél rosszabb,ha még vernek is,de kb. ennyi,ennél tényleg csak jobbat kaphatsz!Sőt,még az egyedüllét is jobb,mint más játékszerének lenni,ahol annyi tiszteletet sem kap az ember,hogy nyilvánosan felvállalják őt.

Lehet,hogy te mártír típús vagy,aki szereti feláldozni magát más boldogságáért,de ez nem visszafordítható folyamat.Konkrétan a fiatalságod fog rámenni arra,hogy játszod a naív szerelmest.Vagy észhez térsz és kezedbe veszed az életed vagy sajnáltatod magad tovább,hogy szakítani kellene,de...

2011. márc. 26. 00:26
 16/26 anonim ***** válasza:
100%
Akkor legyetek csak barátok. A válaszaidból sem lángoló szerelem érződik.
2011. márc. 26. 00:30
 17/26 anonim ***** válasza:
73%
Szerintem családja van! Csak nem mondja el neked, mert így mennyire kényelmes neki, hogy mindig van valaki aki kapható egykis hancúrozásra (bocs nem akarlak megbántani. Az előttem szólónak igaza volt , menj el és lepd meg akkor minden kiderül!
2011. márc. 26. 09:21
 18/26 anonim válasza:

hát ez durva

én 33 éves vagyok, de még nekem se kellene egy 50es pasi

nincs is közös érdeklődésetek, tök más generáció

hagyd ott a fenébe

2011. márc. 26. 12:22
 19/26 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem te az egyedülléttől félsz... Pedig nem rossz az. :)

De ha nem tudod elfogadni az egyedüllétet, akkor mindenkire rámászol, ami egy idő után lelepleződik.

És maradhattok barátok, ha szakítotok.

Amúgy megkérdezhetem, hogy hol találkoztatok? Vagy hogyan jött ez az egész? Kiváncsi vagyok. :)

2011. márc. 26. 12:52
 20/26 anonim ***** válasza:
64%
Te ingyen nyújtasz neki olyan szolgáltatást amiért a k:rváknak fizetnie kéne...Sajnálom durva leszek de te csak az ingyenes szexuális segédeszköze vagy.Ébresztő!!!!!
2011. márc. 26. 20:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!