Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Több, mint 4 és fél éve van barátom mégis egyedülállónak érzem magam, magányos vagyok. El kéne hagyni és továbblépni. De hogyan?
Furcsa a mi történetünk... 21 vagyok a párom 49 (már írtam ki itt kérdést)
Imádom, szeretem csak a titkos kapcsolattal van baj. Akkor vagyunk együtt mikor lehet, mikor ő otthon van és megengedi, hogy menjek... Most is szívesen vele lennék, de fáradt, most ér haza kb stb. Nem találkozunk, várhatom a holnap estét.
Mindig csak várom a követező estét.
Nem házas, nincs családja, csak én vagyok neki tudomásom szerint. Házasodni, összeköltözni, de még a kapcsolatunkat felvállalni sem akarja. (igaz azt hiszem én sem, anyukám belebetegedne annyira konzervatív)
Tudom, tovább kéne lépni, keresni egy velem korú egyetemistát és bulizni, nem várni az öreget...
de nem tudom befejezni, imádom őt.. legeslegjobb barátom, szinte az egyetlen igaz.
21l
Szerinted miért egyedülálló 49 évesen? És miért huszonéves fiatal lányokkal kezd, ha nem azért, mert ők nem tesznek semmi felelősséget a vállára (nem akarnak gyereket pl.)?
Ha eddig nem volt igénye a normális kapcsolatra, ezután sem lesz, nyilván tök kényelmes ez így neki. Neked viszont erre megy rá a fiatalságod. Én koccolnék.
igazad van, de imádom, legjobb ember nem bírom csak úgy elhagyni.
Bizony, ő a tipikus agglegény.
Szia!
Hát...szerintem nagyon egyértelmű mit kéne tenned. Most mondhatnám azt, hogy ép eszű 16+ éves lány nem is kezd egy 45 évessel, de hát fiatalság... sok őrült dolog.
Mégha te szereted is akkor is gondolj bele ő mennyire vehet komolyan?!? Van olyan személy egyáltalán, aki tud rólatok? Aki szeret, az igenis fel tud vállalni és melletted van, nem csak akkor amikor épp neki van szüksége rád. Lehet azt gondolja, hogy ő már a kenyere javát megette, de attól még a te életed nem kéne ennyire lekorlátozza, meghatározza. Kb úgy tűnik, mintha függenél tőle. És sokszor az ember összetéveszti a szerelmet a ragaszkodással. Na meg azért a korkülönbség se elhanyagolható. Gondolom te is érzékeled. Te gondolom nem végkisasszonyként akarsz mellette a homályban éldegélni, amíg ő él.
Keress egy barátnőt, aki melletted lesz és el kell engedd. Szerintem. Az idő, új barátok/ szerelmek/ munka sok mindent megold. :)
Persze,hogy maganyos vagy.
Ez nem kapcsolat. Sexeltek es ennyi,persze amikor a pasi akarja,csak akkor. Gondolom elhalmoz ajandekokkal es az jo neked meg neki is ,hogy egy fiatal baratnoje lehet.
De abban nem vagyok biztos,hogy nincs masik csaja.
Keress egy fiatalabbat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!