Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Eljegyezzem az elso szerelmemet?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Eljegyezzem az elso szerelmemet?

Figyelt kérdés
Srac vagyok 24 eves o 22, 7 eve jarunk egyutt de nem vagyunk osszekoltozve. Egymas mellett ertunk nove es ferfiva. Most fontolgatjuk az eljegyzest de inkabb o akarja es felek h ebbol nem lenne jo hazassag. Vannak meg hasonlo helyzetben levo parok? Kerem onoket/titeket h velemenyek melle irjak ki eletkorukat is ,koszonom szepen elore is.
2011. márc. 22. 19:07
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:

14:12

Amíg nem mentél férjhez fiatalon és ment tönkre a házasságod, addig nem saját tapasztalat. És ezután is csak azt mondhatnád, hogy neked nem jött össze. Attól, mert te nem éled túl a kútba ugrást, más még túlélheti.

2011. márc. 24. 15:44
 22/25 anonim ***** válasza:
Valóban túlélheti, én attól még mindenkit óva intek tőle. Aki pedig mégis megteszi, az legyen tisztában a kockázattal!
2011. márc. 24. 16:18
 23/25 anonim ***** válasza:
Ráadásul ha valakit már alapból tolni kell a kút pereméig is, mert magától nem igazán akarózik..:)
2011. márc. 24. 16:20
 24/25 anonim ***** válasza:
Én is az első szerelmemmel élek,eljegyezve.17éves voltam(szinte kislány), ő 19 volt mikor megismerkedtünk és azóta együtt vagyunk,nem bánom ő az igazi számomra és boldogok vagyunk együtt.Nekünk bejött,nektek nem tudom...ezt ti érzitek gondold meg te is és a párod is,ez nem lebeszélés akar ám lenni :-) Most amúgy én 22 vagyok a párom 24.
2011. márc. 24. 17:52
 25/25 anonim ***** válasza:

Nekem mindig is az volt az elvem hogy akkor legyen eljegyzés amikor boldog a pár, és ez csak még egy plusz a kapcsolatra. De sokan ott hibáznak hogy csak azért jegyzik el egymást, hogy kibékítse a másikat, vagy éppen ellaposodott a dolog. Ha nem érzed úgy hogy jó házasság lenne, akkor kár egymás idejét húzni.

Ennyi idősen már rég össze kellett volna költözni.Ha megakarod menteni a kapcsolatot akkor költözzetek össze, és majd az eljegyzés alakul, de ha így érzel akkor jobb elengedni a másikat, mert joga van hozzá hogy gyűrűs menyasszony legyen, és elvegyék, lehet hogy hamar jönne egy olyan akinek ez nem nyűg lenne hanem öröm és már bútorozna is össze.

2011. márc. 25. 14:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!