Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Eljegyezzem az elso szerelmemet?
Csak akkor jegyezd el, ha te is teljes szívedből akarod.
Ha úgy gondolod nem lenne jó házasság, akkor szerintem nem szereted annyira. Ha valóban szeretnéd, nem lenne kétséges, hogy vele akarod-e leélni az életed.
Szerintem az, hogy felteszed ide ezt a kérdést eleve azt jelenti, egy utasítás arra, hogy "Ne tedd!". De már csak a barátnőd miatt is, de saját magad miatt is...
Ha ennyire bizonytalan vagy, abból nem sül ki semmi jó. Ne azért jegyezd el a barátnődet, mert Ő szeretné. Hanem mert Te szeretnéd, hogy Ő a feleséged legyen...
Az, hogy első kapcsolat, odáig rendben van, lehet jó házasság egy első kapcsolatból is, miért ne?!
De ennyi bizonytalansággal a hátad mögött...
Vizsgáld meg magadban mitől félsz, a párodban vannak kételyeid? Önmagadban? A házasságtól tartasz?
Mi 4 éve vagyunk együtt, első kapcsolat, de teljesen biztosak vagyunk benne, hogy össze szeretnénk házasodni. A párom 18 éves kora óta arra vágyik (F).
20-L
7 éve együtt vagytok.. persze, hogy szeretne előrébb lépni. Te miért nem szeretnéd és miért húzod a barátnőd idejét, ha úgy érzed nem is lenne jó a házasság vele?
Szerintem gonoszság áltatni valakit, hogy jól működik a kapcsolat, de nem mondod meg neki, hogy hosszú távon nem fog Részedről működni a dolog.
Szerintem jobban jár a lány, ha megmondod neki és találhat olyasvalakit, aki komolyan veszi és azt szeretné amit ő is.
Én 22 vagyok a párom pedig fiatalabb nálam másfél évvel. Már együtt élünk másfél éve és most költöztünk saját lakásba. És örülünk hogy eljutottunk idáig. Még nincs szó esküvőről köztünk, mert még tanulunk és addig feleslegesnek véljük.
De tartunk valahová és együtt tervezzük a jövőt! Ő jóval fiatalabb Nálad, mégis felnőttesebb a viselkedése.
HA úgy gondolod, hogy nem lenne jó házasság, akkor nem is lesz.
A kérdés, hogy azért nem szeretnéd elvenni, mert nem szereted ehhez eléggé? Vagy azért, mert kívülről azt kaptad (olvastad, hallottad, tapasztaltad), hogy az első szerelmeddel úgysem jön össze?
Ha az utóbbi, akkor el kell felejtened, hogy mások mit tapasztaltak. Az nem a te tapasztalatod, semmi köze hozzátok.
Nem segít a "ha másoknak nem sikerült, nekünk sem fog" hozzáállás, ezen kívül hülyeség is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!